Hogyan vonzhatom be, hogy Facebook-on bejelöljön az a srác, aki tetszik?
Figyelt kérdés
2011. dec. 21. 23:08
2/19 anonim válasza:
ha van ilyen szuper képességed hogy a gondolatoddal be tudod vonzani azt amit szeretnél, akkor már miért nem az ötös lottót vonzód be?
3/19 A kérdező kommentje:
Mert nem lottózok. És az a srác jobban kell. De egyébként a gondolatnak teremtő ereje van.
Még várom olyanok válaszát, akik ismerik a Titkot, és értenek a vonzás törvényéhez.
2011. dec. 21. 23:26
4/19 anonim válasza:
hiába ismer mesebeli dolgokat, attól még nem fog teljesülni. miért nem jelölöd be te?
5/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom a nevét.
2011. dec. 21. 23:28
6/19 anonim válasza:
Én ismerem a titkot.
Sosem szabad éhgyomorra rövidet inni.
8/19 anonim válasza:
Tegyél fel magadról egy meztelen fotót. Jelölj be rajta minden pasit aki talán ismerheti a srácot, és az ismerősöd.
Gyorsan fel fog figyelni rád ;)
9/19 anonim válasza:
Facebook - facebook - facebook - facebook. Valódi életetek nincs, csak az az átkozott facebook?!
Odamész hozzá, és megszólítod valamilyen ürüggyel. Ha szimpatikus vagy neki akkor el kezd veled beszélgetni, ha meg nem, akkor meg úgyis mindegy, nem? Facebook.... anyám...
10/19 bembinó válasza:
VAgy estleg hívd fel , facebook on nem lehet smárolni meg kefélni bár tudom ,hogy ez lesz a következő kérdés .. " fészbookon hol lehet kefélni és lájkolni egyszerre?" ... omg
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!