Csak olyan embert vonzhatok be, aki bevonzható, tehát "nem tiltott"?
Ha beprogramoztad azt is, hogy egyedülálló legyen szabad szívvel, akkor csak olyat vonzhatsz be.
De ha kifelejtetted, akkor lehet "foglalt".
Jók az esélyeid rá, hogy bevonzod./nem láttalak ugyan,de
tudom,hogy vonzó nő vagy./
De biztos vagy benne, hogy őt szeretnéd?Maradéktalanul?
A körömben voltak Olyanok,akik először nagyon boldogok voltak,hogy sikerült,aztán nem is őt akartam effektus.
Féltelek! Szia:Tibi
Nem tudom, hova vezet ez.
De mondd, minden nap látod, és még meg sem szólítottad?:)
Azt várod, a vonzás úgy működik, hogy minden átmenet nélkül berepül az hálószobádba alsónadrágban és 1000 óvszerrel a kezében?:)
Kérdésedre: IGEN!
Aztán itt jön a 'csavar': etikátlan, ezért TILOS bárkit szabad akaratában korlátozni. A bevonzás viszont ez. Ezen törvény szerint bárki bevonzható, akit ezzel szabadakaratában nem korlátozol, ám ez a kettő ambivalens (ha az egyik igaz, a másik törvényszerűen hamis), tehát senki sem vonzható be!
Ha az emített esetben mellé parkolsz, ismeretlenül is lehet beszédtémátok: a két kocsi tipus-azonossága, vagy eltérése.A fentiekből következik: nem bevonzanod kéne, hanem önbizalmad egy kicsit erősíteni!
Az embereket szerintem nehéz bevonzani mert van saját akaratuk.
De vannak emberek akik a színesfémeket nagyon jól be tudják vonzani. Vagy a milliárdos megbízásokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!