Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Csak azt vonzhatom be, aki...

Csak azt vonzhatom be, aki elérhető számomra?

Figyelt kérdés

Tetszik valaki, nagyon. Rengeteget gondolok ra. Amióta tetszik, szinte naponta latom, előtte nem láttam csak kb évente (pedig nem valtozott semmilyen körülmény, csak elkezdett tetszeni). Lett volna mar lehetőségem odamenni hozza, de nem tudom van e valakije es ha oda is mennek, hogyan kezdenem. Szinte mindenhol felbukkan ahol vagyok. Mar mar kisertetiesen. Ez véletlen lenne?

Másik, hogy ha bevonzottam, akkor elvileg szabad? Vagyis, csak azt tudom bevonzani, aki elérhető számomra, akinek en is tetszenek? Ezt akarja a sors tudtomra adni, ezért ez a sok lehetőség? Köszönöm annak aki válaszol :)

2017. jún. 5. 16:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg nincs véletlen, és ami annak tűnik, az Isten álruhában. Csak amúgy meg most még esetleg nem látod a pontos összefüggést, hogy számodra miért jó ez; illetve hát amúgy szerintem ha folyton az orrod elé kerül, szerintem "illene" már, hogy megszólítsd!:) Hát ha ennyiszer a szemed elé kerül, akkor annak oka van, és még tetszik is, szóval szerintem dumálj vele
2017. jún. 5. 19:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A lehetőségét tudod bevonzani annak, amit szeretnél. Hogy azt hogyan léped meg, már csak rajtad múlik.

Nincs se isten, se sors, se bármi más, ez picit másképp működik.

Ott van a lehetősége annak, hogy lépj, akkor lépj, ennyi az egész.

2017. jún. 5. 19:25
 3/7 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Első, en is valami hasonlóra gondolok. Véletlenek szerintem sincsenek :)

Második: igen értem, hogy a lehetőséget vonzottam be. De ugy értettem a kérdést, hogy eleve a lehetőséget csak akkor vonzhatom be, ha esélyem is van nála? Ha ő számomra elérhető?

2017. jún. 6. 00:35
 4/7 anonim ***** válasza:

Bevonzással tkp. akaratodat kényszeríted az általad bevonzottra.

A kényszer az kényszer, nincs tekintettel a körülményekre.

2017. jún. 6. 20:15
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem akarok senkit semmire kényszeríteni. Csak tetszik, es kiváncsi vagyok, hogy ha azóta hogy tetszik mindig elem kerül, az azert van e mert elérhető számomra. Tehát a kérdésem meg mindig nyitott :)
2017. jún. 6. 20:23
 6/7 anonim válasza:

Hulyeseg, hogy az akaratodat kenyszerited masra.

Hidd el nekem olyan embert nem tudsz bevonzani akinek nincs helye az eletedben. Egyszeruen hiaba is probalkoznal. Tapasztalat..

2017. jún. 9. 23:46
 7/7 anonim válasza:

Amit érzel az nem Ő,hanem a TE érzéseid, tehát előhoz belőled egy jó érzést. :)

Kérd a fentieket,hogy küldjék hozzád azokat az embereket akik hasonlóan jó vagy még jobb érzéseket hoznak elő belőled. ^_^

2017. jún. 13. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!