Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Kik az energiavámpírok? Hogy...

Kik az energiavámpírok? Hogy szívják le mások energiáját?

Figyelt kérdés
Milyen érzés?
2021. febr. 28. 17:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen olyan, mint egy membrán. 9-es
2021. márc. 2. 07:54
 12/14 anonim ***** válasza:
Energia vámpír? Nem szívják le, a legtöbb akit annak neveznek, egy kis odafigyelésre van szüksége. Nem létezik energia vámpír, szimplán létezik valaki, aki lelkileg nincs jól, és örülne egy kis beszélgetésnek, de nagyon reménytelennek tűnik magával szemben, és ezt sokan "Jézusom, energiavámpír"... Meg a világ, és a maga hülyeségei, szoruljon már belétek egy kis együttérzés! Nem energiavámpír, inkább valaki, aki folyton és folyton egyedül van mert más a többihez képest. Pontosan azért írom így, mert én tudom, én is más vagyok, mármint nem szeretek mai világba tartozni.
2021. márc. 3. 03:01
 13/14 anonim ***** válasza:
70%

Energiavámpír az az egyén, akinek nincs meg önerőből a lelki egyensúlya (ez még önmagában nem az valóban kedves előttem szóló) ezért az egyensúlya kibillent, emiatt alacsony a rezgésszintje és nem önmaga törekszik rá azt helyrehozni, rezgésszintet emelni, hanem mások bioenergiájából pótolja azt. Pótlás formája:panaszkodás, sajnálat elérése, negatív történetek, cselekmények, élethelyzetek (lásd pl. betegség ) ismételgetése. Ezek rendkívül alacsony rezgésszinttel rendelkeznek. Az energia a fizikai törvényeket követi. A magasabb szintről áramlik az alacsonyabb felé, mert a természet a harmóniára törekszik ( lásd pl. szép, víz, hőmérséklet ). Így az életenergia átáramlik a panaszkodóhoz.

Az energiavámpírnak megadható a pozitív energia az általam fent említett módon, a így mindenki jól jár.

11 vagyok

2021. márc. 3. 05:02
 14/14 anonim válasza:
47%

A panaszkodók csak akkor energiavámpírok, ha nem valós problémáról panaszkodnak, és ha cserébe nem hallgatják meg a te problémáidat.

Az energiavámpírok sokkal inkább azok, akik állandóan dicsekszenek, mindig arról beszélnek, hogy nekik ilyen jó, meg olyan jó, jellemzően nárcisztikusok is, minden figyelmet saját maguknak akarnak, mert ahol a figyelem, oda megy az energia.

Ők azok, akiknek naponta tíz húsz bejegyzések van a közösségi oldalakon, várják a lájkokat, de cserébe ők másokat nem nagyon lájkolnak. Valahogyan mindig az emberek látóterébe pofátlankodnak és magukat reklámozzák, mindig megvárakoztakják az embert. Például úgy, hogy elkésnek, húzzák az időt és a fontos kérdésekre csak késedelmes válaszokat adnak.

2021. márc. 20. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!