Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Jó a megérzésem? Ő tényleg...

Jó a megérzésem? Ő tényleg energiavámpír?

Figyelt kérdés

17 éve vagyok benne egy kapcsolatba (barátnő). Anno csak úgy megtalált a semmiből myvip-en. Elkezdtünk beszélgetni online és azóta is beszélünk, de csak messengeren. Régen nagyon gyakran, mostanában ritkábban, kisebb-nagyobb szünetekkel.

Szóval elkezdett úgy beállítani kettőnket, mint legjobb barátnőket. Én igazából sosem éreztem magamhoz közel, sőt inkább idegesített, nem is értettem ezt a nagy kötődést részéről, de nem akartam megsérteni.

Sokszor hirtelen haragú velem,önző, sértődékeny. Szinte követeli a képeket rólam és a családomról, ő nagyon vizuális alkat.

Állandóan más családokat, embereket nézeget online, kutakodik.

Nem feltétlen negatív amúgy, ő inkább segítőkésznek adja ki magát és pozitívnak. Határozott személyiség, extrovertált,sikeres.

Sokszor szeret überelni engem.

Én introvertált vagyok inkább. Nagyon sokszor éreztette velem, hogy kevesebb vagyok nála és lenéz.

Nagyon sokszor ismerkedik random, sikeresnek tűnő, szép emberekkel, családokkal,leginkabb facebook-on.

Nagyon sokszor össze vagyok zavarodva miatta, érzem, ahogy szívja az energiámat.

Egyszer amikor nagyon erős volt bennem ez az érzés, utánanéztem interneten és tökéletesen ráillett az energiavámpír kifejezés. Azóta csak erősödött bennem ez az érzés.

Egyszer találkoztunk élőbe, akkor ő utazott le hozzánk.

Utána párszor volt olyan, hogy találkozunk, de nem jött össze és olyankor teljesen kifordul magából. Mert én tartozom neki azzal, hogy találkozzunk,stb. Még ennyire sem vagyok képes, hogy ezt összehozzam.

Egy részem amúgy találkozna vele, a másik énem nem, mert zavarónak érzem a társaságát.

Nagyjából egy éve mondtam neki, hogy valami nem oké,ezt nem bírom. Ő persze azzal jött, hogy irigy vagyok és nem bírom nézni a sikerét. Nem is beszéltünk úgy fél évig, majd írt egy szerelmes levelet, azóta beszélünk ismét. Ha huzamosabb ideig nem írok, mindig feldob valami témát, amivel újrakezdődik a beszélgetés.

Azon kaptam magam, hogy én is elkezdtem olyan lenni, mint ő, és ezt nagyon nem akarom. Valamint megfelelési kényszerem is lett irányába.

Most telt be nálam a pohár, ugyanis úgy volt, hogy elutazunk karácsonyra egy ismerősünkhoz, egy családhoz. Ez a család már volt nálunk vendégségbe, tavaly együtt szilvesztereztünk. Nos,a feltehetően vámpír barátnőm időközbe bejelölte, majd összehaverkodott ezzel a kis családdal. És meghívta magukhoz ezt a ccsaládot, pont arra a két napra, amikor mi mentünk volna. Tudott róla, hogy megyünk hozzájuk és mondtam is neki, hogy mégsem utazunk el amiatt, mert ez a család, akikhez mennénk elutazik az ünnepekre egy másik családhoz pont akkor. (Ergo hozzájuk). Sajnálkozott egy sort, hogy ohh, de kár, hogy nem tudunk menni (Velük is találkoztunk volna akkor, ha összejött volna), majd legközelebb már csak fb-n láttam, hogy ez a család az ő otthonukban pózol a karácsonyi képeken.

Én ezt elég szemét húzásnak tartom.

Persze x család inkább őket választotta,mert ők menők, én meg kis gagyi vagyok, középosztálybeli.

Mintha ki akarna sajátítani magának ezt a családot és az orrom alá dörgöli, ők most mekkora barátnők lettek és rajta keresztül szeretne manipulálni, mivel már érzi, hogy nem nyílok meg neki, nem küldök, mutatok magunkról egy ideje képeket,stb.

Mint az általanos iskolában, úgy érzem magam, amikor kettőnél többen voltunk barátnők és volt, hogy kiközösítettek, stb.

Azt hiszem itt az ideje, hogy kizárjam az életemből, ez az a pont.

Ti hogy tennétek ezt? Töröljem csak úgy le?

Vagy írjak előtte neki levelet és úgy töröljem?

A követését már rég leállítottam, de nem érzem elégnek.

Nem szeretném, hogy tudjon rólunk vagy lásson bármit is rólunk.

A tiltást túl drasztikusnak érezném, még a törlést is.

Ti mi módon szabadulnátok meg tőle?

Bocsi, kicsit hosszú lett!

2019. dec. 27. 15:48
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
És nem tud választ adni arra, hogy miért kötődik ennyire hozzám. Mondtam neki, hogy én is szeretem, ez kölcsönös, de ez a nagy ragaszkodás részéről, ez számomra érthetetlen. Ugyanis semmi közöm hozzá, érdemben sosem segítettük egymást,pl. anyagilag.
2019. dec. 27. 15:53
 2/13 anonim ***** válasza:
87%

Hát mivel minket kérdeztél mit tennénk én volnék az "egyik"...Én pl. nem húztam volna 17 évig hanem az első hasonló húzásánál elküldtem volna a jó k...anyjába,dehát az én vagyok...Sőt ennyi év szemétkedés,kihasználás,érzelmi zsarolás,beképzelt magamutogatás és tetejébe árulás után mindenképpen írnék neki egy olyan levelet amit garantáltan nem tenne ki a fészre..

Én úgy látom nem vagy tisztában vele még mindig milyen emberrel van dolgod,gondolom,mert annyira ügyesen csinálja...mi az hogy drasztikus egy ilyen esetben,mert szerintem minden az ami véglegessé teszi a kis játékait és érzelmi biztonságba helyez téged...Sztem tedd fel magadnak a kérdést,hogy az önbecsülésed szempontjából mi az ami előre visz,vagy amit valóban megérdemelsz egy kölcsönös tiszteleten alapuló baráti kapcsolatban...Tedd mérlegre ha nem látod át tisztán,mennyit adtál bele és mit kaptál vissza ebből...és igen ez egy érzelmi manipulátor,energiavámpír....valójában kicsinyes,önző,kisebbségi komplexes nagyravágyó ezért kompenzál

Vajon miért nem érzed jól magad a társaságában?Bízz magadban..tedd lapátra,méghozzá a neki legfájdalmasabb módon...

2019. dec. 27. 17:08
 3/13 anonim ***** válasza:
85%
Ez az ember mérgez téged már nagyon régóta és elég látványosan. Igen, hívhatjuk energiavámpírnak is. Csak magadnak teszel jót azzal, ha megszabadulsz tőle, de minél hamarabb és teljes mértékben. Ilyen húzások után törlés, tiltás abszolút nem számít drasztikusnak. Ha így gondolod, akkor nem vagy tisztában a helyzettel. Garantálom, ezt bármelyik kívülálló megmondaná neked.
2019. dec. 27. 17:52
 4/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Nem tudtam ezidáig eldönteni, hogy ez nála tudatos-e vagy sem. De ez a legutóbbi húzása azt érezteti velem, hogy nagyon is tudatos.

Köszönöm, hogy megerősítetted a megérzésemet!😊

2019. dec. 27. 17:56
 5/13 anonim ***** válasza:
0%

Energiát elszivni csak attól lehet aki visszafojt és tenmaganak is kevés van

Tehát ne másban keresd a vámpírt, hanem magadat fejleszdt inkább

Ha nem érzed jól magad vele akkor meg lépés van

Ennyi

2019. dec. 27. 18:50
 6/13 anonim ***** válasza:
34%
(2)Nem tudom kinek köszönöd kérdező,amikor 3-as ugyanazt írta amit én....a másik, pedig komoly probléma ha azt hiszed kevésbé tudatos működése felmentést ad neki a tetteire,vagy viselkedésére...de legalább megvan fejtve miért hagytad neki ennyi időn keresztül...
2019. dec. 27. 19:05
 7/13 anonim ***** válasza:
0%

Jav

fejleszdd...

2019. dec. 27. 19:05
 8/13 anonim ***** válasza:
81%
Ez nem energiavámpír, ez egy kullancs. Szabadulj tőle mihamarabb ha jót akarsz.
2019. dec. 27. 19:22
 9/13 A kérdező kommentje:

Bocsáss meg kettes válaszoló, a Te válaszodat akkor még nem láttam, mikor írtam az előző választ.

Köszönöm, jó érzés, hogy ezek szerint nem bolondultam meg!

Valószínű az lesz, hogy letörlöm, csak nem vettem magam még rá.

2019. dec. 27. 20:10
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
(2)Semmi baj,értem...Persze,hogy nem bolondultál meg,de ne hagyd,hogy mártírt csináljon belőled minél tovább vársz annál nehezebb lesz kitörölni az életedből,erről sokat tudnék mesélni...Csak keményen!..
2019. dec. 27. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!