Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Létezik hogy energiavámpír...

Létezik hogy energiavámpír lennék?

Figyelt kérdés

Nagyon sokszor érzem magam egyedül hiába van 4-éve boldog párkapcsolatom, vannak kisebb nagyobb viták amiket általában meg oldunk,Már többször mondta a párom nekem hogy leszívom az energiáját hogy pár perc alatt nagyon fáradtnak érzi magát.

Régen voltam depressziós ami a mai napig néha rám jön, ha tehetem szeretek feketébe öltözni, próbáltam már öngyilkos is lenni amibe most hogy belegondolok örülök hogy nem sikerült.

Egyáltalán nem érzem hogy az életem rendbe menne.

Kiskoromba volt egy lelki traumám ( nem szeretnék róla többet írni) és azóta nem vagyok megelégedve saját magammal, és úgy érzem nem tudok soha megfelelni se magamnak se másnak.

20/L

2017. nov. 14. 16:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez az energia vámpír: Tudatosan, de legtöbbször tudat alatt, olyan helyzeteket teremtenek, mely során a te életerődből merítenek. Erre azért van szükségük, mert az övék jelentősen megcsappant, tele vannak negatív érzésekkel. Ezek az emberek sok problémával küzdenek, de ahelyett, hogy magukba néznének, a világot tekintik minden gondjuk okozójának, és csak másokban látják a megmentőt, akinek pátyolgatásával, vagy azzal, hogy őt is szenvedni látják, ideiglenesen energetizálva érzik magukat.
2017. nov. 14. 18:16
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt ilyen párom aki folyton leszívta az energiám. Mindig úgy éreztem hogy semmihez sincs erőm, pedig próbáltam támogatást nyújtani, amennyit tudtam, csak sajnos nehézségekbe ütköztem. Én azt tudom tanácsolni, hogy próbáld meg a nehézségeket leküzdeni, és a negatív gondolatokat is, néha nehéz, de sosem vagy egyedül. 4 éve ott van melletted valaki, és neki nem kell megfelelned, mert úgy szeret ahogy vagy.
2017. nov. 14. 21:50
 3/4 anonim ***** válasza:
írtam privit
2017. nov. 15. 14:21
 4/4 anonim ***** válasza:

A sok negatív baromsággal bárkit le lehet szívni agyilag s az kihat a testre.

Az agy és a test összefüggésben van.

Pl a depressziós ember nem csak lelkileg törik meg, de teste is elgyengül/meg is betegethet.

Még aki pozitív napról napra s van pl egy vacak hete, ahol elveszti lelkesedését s csak mondja mondja mondja...lefáraszt agyilag.

Erre bárki képes.

Önkontrol, s rendes boldogabb világot kell megtalálnia önmagában.

Ha ez nem megy egyedül, akkor 1-2 kitartó lelkes embert kell magad mellé venned s jól érezni magadat.

Ha ez se megy veszett ügy.

2017. nov. 19. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!