Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Kik az energiavámpírok? Hogy...

Kik az energiavámpírok? Hogy szívják le mások energiáját?

Figyelt kérdés
Milyen érzés?
2021. febr. 28. 17:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Álltalába azok az emberek akik nagyon fárasztóak és ha vele kell beszélned utánna olyan unott leszel
2021. febr. 28. 17:42
 2/14 anonim ***** válasza:
82%

Pl fáraszt a hülyeségeivel.

Pl.ő milyen jó csaj, mennyire népszerű volt, mennyi pasi csorgatja rá a nyálát, holott nincs pasija.

De nem szólsz rá illemből, mert ráhagyod hagy csinálja.

2021. febr. 28. 17:44
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Pl. a panaszkodók ilyenek. Az ilyen beszélgetések után ki vagy facsarva. Zárd le magad!
2021. febr. 28. 19:16
 4/14 anonim ***** válasza:
51%

Együtt jártam tanfolyamra egy ilyen emberrel és a legfeltűnőbb az volt, hogy folyton odament másokhoz és nagyon halk hangon elkezdett panaszkodni. Ha megoldást kínáltál a problémáira akkor is meggyőzött téged arról, hogy ez sem jó megoldás és valahogy így fejezte be a beszélgetést:

"Á, nem jó ez sehogyan sem!"

Én azt éreztem a vele folytatott beszélgetés után, hogy teljesen elgyengültem, ő viszont vidámabbnak és feldobottnak tűnt, miután mindenkivel beszédbe elegyedett.

Szerencsére gyorsan rájöttünk arra, hogy nem szabad vele huzamosabb ideig kommunikálnunk. :)

2021. márc. 1. 07:52
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Úgy ahogy az utolsó írja.

A megoldás az lehet, hogy elképzelsz magad elé egy falat ami bezár téged és megvéd. Nem fogja tudni leszívni az energiád.

2021. márc. 1. 12:19
 6/14 A kérdező kommentje:
Azt hogy kell?
2021. márc. 1. 12:21
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Odaképzelsz egy falat, szűrőt, vízesést, védőernyőt bármit, amit eltudsz.
2021. márc. 1. 16:16
 8/14 A kérdező kommentje:
Ennyi?
2021. márc. 1. 16:36
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi! A legtöbb spirituális "trükk" azért nehéz, mert ilyen bagatelül könnyű. Nekem több kísérlet után az vált be, hogy olyan varázsfüggönyt képzelek el, programozok, vizualizálok ami a felém jövő negatív energiákat átkonvertálja pozitívvá és úgy kapom meg egy részét, a másik részét visszafordítja a másik emberre. Így mindenki jól jár.
2021. márc. 1. 17:17
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Utolsónak igaza van, a legtöbb spirituális védelemnek az a hátulütője, hogy a feléd áramló pozitív energiákat és információkat is kizárod vele az életedből.

Én úgy szoktam programozni, hogy a védelmem belülről is átjárható legyen, vagyis az esetlegesen belőlem kiinduló negativitás képes legyen elhagyni az aurám hatókörét és ne rekedjen meg azon belül. :)

2021. márc. 2. 06:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!