Előre álmodtam a jövőt?
Figyelt kérdés
Egy rokonommal álmodtam 2 hónapja kb., egy nagyon furcsa álom volt, akkor nem is értettem, mert egy idegen lakásban voltunk és én ott zuhanyoztam, de féltem, hogy észrevesznek. Viszont nem is ez a lényeg. Most mondta ez a rokon, hogy elköltözött és az egyik családtagomnak küldött képeket a lakásról. Én pont itt vagyok ennél a családtagnál és láttam a képeket. Pontosan úgy néz ki, mint az álmomban az a lakás. A fények is ugyan olyanok voltak, meg az egész hangulata. Teljesen ledöbbentem, hogy ez hogyan lehet, hiszen azt sem tudtam még akkor, hogy költözni akar, azt pláne nem, hogy hová. Mi lehet ez? Láttam a jövőt?2021. febr. 1. 22:02
22/24 anonim válasza:
A szimulációk nem predesztináltak. Ezért is van a covidos modelleknek sokféle kifutása. Még a holnapi időjárást se tudják tisztességesen megjósolni LOL
23/24 A kérdező kommentje:
Viszont azt elfelejted, hogy mi nem önmagunkat szimuláljuk
2021. febr. 2. 09:52
24/24 anonim válasza:
A jövő folyamatosan változik ezért, nehéz előre megjósolni. Viszont, vannak az ember életében nagyobb jelentőségű események ami tőlünk teljesen függetlenül be fog következni. Ezeket lehetséges meglátni álom vagy valamilyen alternatív módon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!