Előre álmodtam a jövőt?
Figyelt kérdés
Egy rokonommal álmodtam 2 hónapja kb., egy nagyon furcsa álom volt, akkor nem is értettem, mert egy idegen lakásban voltunk és én ott zuhanyoztam, de féltem, hogy észrevesznek. Viszont nem is ez a lényeg. Most mondta ez a rokon, hogy elköltözött és az egyik családtagomnak küldött képeket a lakásról. Én pont itt vagyok ennél a családtagnál és láttam a képeket. Pontosan úgy néz ki, mint az álmomban az a lakás. A fények is ugyan olyanok voltak, meg az egész hangulata. Teljesen ledöbbentem, hogy ez hogyan lehet, hiszen azt sem tudtam még akkor, hogy költözni akar, azt pláne nem, hogy hová. Mi lehet ez? Láttam a jövőt?2021. febr. 1. 22:02
1/24 anonim válasza:
Aha, persze. A legtöbb ember felkelés után elfelejti az álmát, még akkor is, ha direkt koncentrál rá. Te pedig pontosan tudod, hogy nézett ki a lakás az álmodban, ami 2 hónappal ezelőtt történt. Becsapott az agyad, barátom.
2/24 A kérdező kommentje:
Le is szoktam írni az álmaimat ébredés után, tehát ez lehetetlen lenne. Már többször is előfordult egyébként.
2021. febr. 1. 22:09
3/24 anonim válasza:
Az agy memóriája folyamatosan változik, felülíródik. Ilyenek előfordulhatnak, de csak azért, mert az agyad az adott képpel helyettesíti az emlékeidet, hogy teljes legyen az emléked.
4/24 anonim válasza:
Hasznos technika leírni, és néha visszaolvasni, erősíti és javítja a kapcsolatot a tudattalannal, amin keresztül a felsőbb éned tud veled kommunikálni.
Elképzelhető, de nincs nagyon tippem, mi jelentősége van hogy ezt megtudtad. Lehet csak azért kaptad, hogy gondolkozz ilyesmin ?🤔
5/24 A kérdező kommentje:
Még hozzáteszem, hogy több évvel ezelőtti álmokra is emlékszem, mert mély nyomot hagytak. Viszont azok nem történtek meg a valóságban. Pl. óriással barátkoztam, egy kristályokból álló tükörteremben eltévedtem, egy szakadékban haladó vonat, ami elüt egy embert, úgy hogy az elé ugrik, én pedig nem tudom visszahúzni, a vére az arcomra fröccsent (a mélyből). Ezek az álmok nyilván nem jelentek meg a valóságban mégis emlékszem, ezeket le sem írtam.
2021. febr. 1. 22:14
6/24 A kérdező kommentje:
Lehetetlen, hogy az agyam írta volna felül, mert leírtam az álomfüzetembe 2 hónapja.
2021. febr. 1. 22:15
7/24 anonim válasza:
Akkor megálmodtad a jövőt. Értelmetlen megmagyaráznom racionálisan, úgy látom.
9/24 anonim válasza:
Ha képes vagy valahogy kapcsolódni az Akashához, akkor láthatod az idő valószínűségeket, több lehetséges jövővel kapcsolatban is, mint sokak, pl Edgar Cayce...csak Neked ez álmodban sikerült, nem meditációban.
10/24 anonim válasza:
Na, megjött a lepontozó brigád, ezért megpróbálom alátámasztani az állításaimat:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!