Más is álmodta már meg a jövőt pár másodperccel előre, még pont ébredés előtt? (lent)
Szóval ez már az nem tudom hányadik alkalom, nagyon sokszor előfordult velem. Konkrétan arról van szó, hogy pont mielőtt felébrednék megálmodom előre az elkövetkezendő pár másodpercet.
Példa: ma reggel is előfordult, hogy álmomban egy nagy dörrenést hallottam, amit valami máshoz kötöttem, pl egy robbanáshoz, majd pár másodperccel később valóban megtörtént (a földszinten eldőlt valami bútor), és én felriadtam rá.
Vagy gyakran előfordul az ébresztőnél... álmomban zenét hallok, majd rá pár másodpercre felriadok az ébresztőmre.
Vagy azt álmodtam, hogy beszélek apámmal, rá 2 másodpercre beront a szobámba, és felriadok.
Irónia a dologban, hogy mindig pont arra kelek fel, amit előre megálmodok, szóval gyakorlatilag azt álmodom meg előre, mire fogok felkelni pár másodperc múlva...
Nem tudom mi ez. Másnak is volt hasonló tapasztalata?
Amit külső történés, sokszor az álmodba "szivárog".
Így: apukád már hamarabb szólongatott, ezért ébredtél arra, hogy bejön a szobába beszélve.
Hamarabb elkezdett szólni az ébresztőóra, és az is az álmodba épült.
ma 16:00
Igen, ebben igazad lehet. Mintha régen én is valami hasonló következtetésre jutottam volna, amit aztán teljesen elfelejtettem. De most hogy mondod, valószínű erről van szó.
Ettől függetlenül szerintem van az álombeli jövőlátásnak valóság alapja, még ha nagyon sok téren szkeptikus vagyok is. Ugye a dejavu, ami állítólag az álmainkban előrelátott jelenetek átélése.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!