Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért pont róla álmodtam?

Miért pont róla álmodtam?

Figyelt kérdés

Tegnap álmodtam valakiről, (egy énekes, de mindegy), akiről soha nem gondolkoztam túl sokat, mostanában meg főleg nem. Nem is tudok róla sok mindent, nem is láttam sok képét, meg a zenéjüket sem hallgattam sokat.

Viszont tegnap álmodtam róla, és egyfolytában odamentem hozzá megölelni.

Azóta viszont egész nap a fejemben volt:D Ez mi lehetett, miért pont olyanról álmodtam akiről nem is tudok semmit és nem is gondolok rá?

2012. márc. 9. 17:41
 1/1 chello4623 válasza:
Egy álom lehet bármiről.Ha épp az jutott el az agyadig hogy vele álmodj oda kellet egy szál ami oda vezetet...Pl ha a spanjaiddal beszélgetsz egy témáról 5 perc után lehet már máss a téma mert külön szálakon más témára is áttérhettek, és tulajdonképpen ez a magyarázat ha te az énekesre gondoltál..oda valamilyen más szálon jutottál el csak arra már nem emlékszel és lehet érdekesnek találtad ezt álmodban, ezért persze ez vissza is tért álmodban........ ha bővebben szeretnéd hogy írjak akkor jelezd vagy ha valamit nem értesz
2012. márc. 11. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!