Éjjel a volt élettársammal álmodtam. Mellettem halt meg az ágyban reggelre ha jól emléxem. Mit jelent ez? Pont tegnap kettő éve, hogy szakitottunk. Sokat nem gondoltam rá!
HALOTT- Ha meghalt ismerősöd, hozzátartozód tér vissza álmodban és ezt örömmel veszed: nem tudsz belenyugodni elvesztésébe. Ha rémülten fogadod: lelkiismeretfurdalás; olyan mulasztás az elhunyttal szemben, amit immár nem tudsz jóvátenni. Halottnak látni valakit, aki még él: titkolt gyűlölet, amit a halottnak látott személy ismerőse, vagy hozzátartozója iránt érzel. Ismeretlen halott: régi ábrándjaid jele; valóra nem vált remények. Ijesztő, iszonyatot keltő halott: szerencsétlen kapcsolat. Férfiálomban, ha halott a hátadra ugrik és nem tudsz tőle szabadulni: furcsa érzelmek, különös vonzalom, amely az akaratod ellenére a hatalmában tart. Halott, ha az ágyad alatt fekszik: közönyösnek tudod magad; visszaélsz egy érzelemmel.
remélem segitettem:)
AZóta történt, hogy teherbe esett, aminek abortusz lett a vége.
Lehet, hogy erre utalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!