Előre álmodtam a jövőt?
13
Jajj de latni, hogy kislany vagy meg.
secram
Én most megmondom hogy mire gondolsz
pedig nem is láttalak
TE lattal már engem
Topiczer Csilla
Képzelet
Eljött a pillanat, hogy újra lássalak,
Egy gondolat is elég, hogy ismét szárnyaljak,
Járjak az égen, vagy eltűnjek a mélyben,
A fény éltet, már nem félek a sötétben.
Forrás: www.poet.hu
Én meg hatalmamnál fogva felpontozok mindenkit
még engemet is
Én nagyon jól ismerem ezeket a kutatásokat, valamint tudományos pályára készülök. De le van írva az álom részletesen, ezért tárgyi bizonyíték van róla, hogy nem az agyam hamisít. A másik tény pedig az, hogy ez pl. elég jelentéktelen dolog, csak egy lakás, semmi okom nem lenne kitalálni. Ezt érted? Ezért keresek valami magyarázatot.
Egyébként a predesztináció cáfolhatatlan jelenleg. Én nem hinném el, hogy lehet látni a jövőt, ha lehetetlen lenne. Ha belegondolunk elméleti síkon lehetséges az időutazás is. Milyen jövőbe lehetne utazni, ha nem létezne előre a jövő? Mivel a világ egy számítógépes szimuláció analógiája, tehát van egy változó, ami felépíti, információ, ez az információ előre meghatározta a teljes történelmét a világunknak, ezért mondhatjuk azt, hogy már létezik a jövő, ami egy ok-okozati láncolat időbeli lefutása.
Egyébként elgondolkodtató, hogy egy tetőtől talpig materialista miért töri magát ebben a topicban, mert láttam sok helyen a kommented. Mi a célod ezzel? Szórakoztat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!