Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Előre álmodtam a jövőt?

Előre álmodtam a jövőt?

Figyelt kérdés
Egy rokonommal álmodtam 2 hónapja kb., egy nagyon furcsa álom volt, akkor nem is értettem, mert egy idegen lakásban voltunk és én ott zuhanyoztam, de féltem, hogy észrevesznek. Viszont nem is ez a lényeg. Most mondta ez a rokon, hogy elköltözött és az egyik családtagomnak küldött képeket a lakásról. Én pont itt vagyok ennél a családtagnál és láttam a képeket. Pontosan úgy néz ki, mint az álmomban az a lakás. A fények is ugyan olyanok voltak, meg az egész hangulata. Teljesen ledöbbentem, hogy ez hogyan lehet, hiszen azt sem tudtam még akkor, hogy költözni akar, azt pláne nem, hogy hová. Mi lehet ez? Láttam a jövőt?

2021. febr. 1. 22:02
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
2021. febr. 1. 22:24
 12/24 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen a jövőt láttad. Valószinüleg a tudatoddal érzékelted. Ugymond egy asztrális utazást tettél.
2021. febr. 1. 22:46
 13/24 anonim válasza:
90%
Sziasztok... Helyesírási hibákért bocs, nem tudom pontosan hogy mit jelent de ilyesmi már velem is történt... vagy is Hát nem pontosan de igen.. szóval nekem nagyon tetszett egy fiú aki magyarországon hires ... Nem ismer ... azt se tudja hogy létezem..és volt egy legjobb barátnőm..és ez a fiú sokat sportol... és csak hétfőn meg szerdán van úszása.. és pénteki nap volt..mondom a barátnőmnek "lehet elment unalomból úszni",és kb rá 15 percre kirakta az anyukája hogy "unalomból elment úszni" én nagyon meglepődtem.. hogy hogyan lehet ez? És volt egy barátnője.. a fiúnak kb rá 1 hétre mondom a barátnőmnek "heni mivan akkor ha elment a barátnőjével piknikezni az erdőbe" 😂😂 de tényleg csak viccből mondtam... mit rak ki rá kb 10 percre? Hogy elment a barátnőjével piknikezni erdős részre, aztán több ilyen furcsaság történt, és jött a szülinapom kb 1évig szerelmes voltam ebbe a fiúba ha mondhatom így 😂 és mivel kb 50 képe van instán és 1,2 képen gucci pólóba van ami nagyon jól áll neki😂😂, ezért úgy neveztük el a barátnőmmel hogy gucci,. aztán kb eltelt 5,6 hónap és ugye jött a szülinapom, kívántam valamit ami vele kapcsolatos volt..,kívántam és fel léptem instára..mit rak ki? Egy képet és pont úgy ahogy mindig is elképzeltem, meg a ruha is stimmelt.. ja és azt elfelejtetem írni ha pl kirakta hogy kérdezz tőlem valamit instagramon, .. szerintem 500-an kérdeztek tőle és nekem mindig válaszolt bármit kérdeztem..még egyszer se írtam rá a fiúra.. 😅 és nem is tervezem.. De hát azért ez is fura hogy bármit mondtam a barátnőmnek azok be teljesültek és a fiú tényleg azt se tudja hogy létezek... 15L,
2021. febr. 2. 00:38
 14/24 anonim ***** válasza:
37%

13

Jajj de latni, hogy kislany vagy meg.

2021. febr. 2. 00:41
 15/24 anonim ***** válasza:

secram

Én most megmondom hogy mire gondolsz

pedig nem is láttalak

TE lattal már engem

2021. febr. 2. 01:36
 16/24 anonim ***** válasza:

Topiczer Csilla

Képzelet

Eljött a pillanat, hogy újra lássalak,

Egy gondolat is elég, hogy ismét szárnyaljak,

Járjak az égen, vagy eltűnjek a mélyben,

A fény éltet, már nem félek a sötétben.

Forrás: www.poet.hu

2021. febr. 2. 01:38
 17/24 anonim ***** válasza:
36%
Neked mi a halal bajod van? :D
2021. febr. 2. 01:39
 18/24 anonim ***** válasza:
13%

Én meg hatalmamnál fogva felpontozok mindenkit

még engemet is

2021. febr. 2. 01:46
 19/24 anonim ***** válasza:
5%
Mondtam hogy lány vagy :P
2021. febr. 2. 01:56
 20/24 A kérdező kommentje:

Én nagyon jól ismerem ezeket a kutatásokat, valamint tudományos pályára készülök. De le van írva az álom részletesen, ezért tárgyi bizonyíték van róla, hogy nem az agyam hamisít. A másik tény pedig az, hogy ez pl. elég jelentéktelen dolog, csak egy lakás, semmi okom nem lenne kitalálni. Ezt érted? Ezért keresek valami magyarázatot.

Egyébként a predesztináció cáfolhatatlan jelenleg. Én nem hinném el, hogy lehet látni a jövőt, ha lehetetlen lenne. Ha belegondolunk elméleti síkon lehetséges az időutazás is. Milyen jövőbe lehetne utazni, ha nem létezne előre a jövő? Mivel a világ egy számítógépes szimuláció analógiája, tehát van egy változó, ami felépíti, információ, ez az információ előre meghatározta a teljes történelmét a világunknak, ezért mondhatjuk azt, hogy már létezik a jövő, ami egy ok-okozati láncolat időbeli lefutása.

Egyébként elgondolkodtató, hogy egy tetőtől talpig materialista miért töri magát ebben a topicban, mert láttam sok helyen a kommented. Mi a célod ezzel? Szórakoztat?

2021. febr. 2. 07:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!