Beparázhattam a semmitől, amikor kicsi voltam, vagy ez más volt?
5 éves lehettem kb., amikor ez történt. Akkoriban, amikor felébredtem, mindig a szüleim tudtára adtam hangos kiabálással. Van viszont egy olyan emlékem, amikor ez nem így volt, mert beparáztam. Felébredtem, és olyan érzésem volt, mintha két valami mozgolódna a szobám ajtaja és a legtávolabbi szeglete közt, oda-vissza. Van valami emlékem, mintha a Reszkessetek betörők két betörőjétől féltem volna, hogy ott vannak. :D
Az is lehet, hogy az ünnepek környékén hatással volt rám a film, és kicsi voltam még hozzá és emiatt féltem annyira.
A gyerekek olykor elvileg érzékelik a másvilágot valamilyen formában, ennek lehetett ehhez köze, vagy csak paráztattam magam szerintetek?
hát...vannak gyerekek akik csak 1-2 évesek s a semmitől ijednek meg. sok bébifigyelővel is lett felvéve h a kisgyerekek valamitől megijrdtek. a szüleik s más sem volt ott. de volt h a szüleik láttán ok nélkűl letakarják a fejüket v elfordítják, eltakarják a fejüket. ezek éber jelenségek.
félálomkor lehetséges még h a saját tudatalatti jelenségeiket élik meg élethűen a testükön kívűl, ami felnőtt korban is lehetséges.félálom v ébrenléti jelenség is lehet valami paranormális dolog. de évren nem lehetséges a tudatalatti megnyílvánulások külső érzékelése még skizofrén s egyéb pszichikus, mentális betegségekben sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!