Néha ha a Nap felé nézek, kicsi köröket látok. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Nem csak a Nap felé, de ha a levegőbe nézek, néha kicsi köröcskéket látok. Úgy tudom, ez a szem hibája, de azért megkérdem, mert érdekel. Mik lehetnek ezek? Átlátszóak, kicsik, és úsznak a levegőben.2020. júl. 31. 10:14
1/9 anonim válasza:
Persze, a szem hibája... Minden gondolkodó ember tudja, hogy ezek apró robotok. Az idegenek rendszeresen permetezik vele a légkört.
2/9 anonim válasza:
Ezt úgy nevezik hogy üvegtest, ami segít fenntartani a szem gömbölyű alakját. Ez nem mindenkinél fordul elő.
3/9 anonim válasza:
Erre, mondják, hogy valaki csillagokat lát.
5/9 anonim válasza:
4 Egyértelmű! Hasznosnak kell lennie a válaszodnak, hiszen sokkal nagyobb felelősséggel bíró emberek is ezt mondják mindenre!
6/9 anonim válasza:
Én se értem miért 60%, lehet csupa nagybetűvel kellett volna írnom:
SOROS
Bónuszként:
BRÜSSZEL
7/9 anonim válasza:
Azért, mert hasznosnak jelöltem...így már nem piros legalább :D
8/9 anonim válasza:
Az üvegtestben kis "csomócskák" keletkeznek néha ezeket látod. Idősebbeknél gyakrabban előforduló jelenség. Nem okoz semmi problémát, az agyad majd megoldja, hogy ne lásd őket :D
9/9 anonim válasza:
#1 xdddddddd besírok, lipót meg zárva ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!