Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért félünk a haláltól?

Miért félünk a haláltól?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy az ismeretlentől félünk.

Engem inkább az érdekelne, hogy az ismeretlenen túl, mi az ami a félelmet kiváltja nálatok. Nem vagyok vallásos, se gyüli tag. Hiszek a halál utáni létben, de nem az életbe. Élet csak itt és most van, ez az egy, de létformát el tudok képzelni. Tudomány szempontjából, és a vallási dogmákkal szembe pesszimista vagyok. vannak alapjai, amiben hiszek, de mivel emberek írták, így nem tartóm minden részét valósnak a vallásoknak. Tudományba is ellenmondások vannak, a tudósok között. Ebbe se tudok hinni. Tehát a halálfélelmünkre egyik se tud meggyőző választ adni. Válaszaitokat előre is köszönöm.

2021. jan. 10. 06:20
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

09. A nem létező és a létező egy egyenrangú ellentétpár. Azt hogy valami nem létezik ugyanúgy be kell bizonyítani mint hogy létezik.

Olyan szabály nincs hogy az alap a nem létezik, és ami létezik azt kell bizonyítani. Gravitációs hullámokról 100 évvel ezelőtt senki nem hallott most viszont konkrétan egy bizonyított létező dolog amit műszerekkel mérni tudnak. 100 évvel ezelőtt is léteztek gravitációs hullámok. Aki akkor azt mondta ilyen nem létezik egy korlátolt ember volt.

2021. jan. 10. 13:35
 22/24 anonim ***** válasza:

21-es

De bebizonyították, hogy létezik. Nem annak kell bizonygatni aki szerint nem létezik. Azért még senki nem kapott Nobel díjat, hogy azt mondta nem létezik valami. Te is kaphatsz akármilyen díjat holnap, ha bebizonyítod egy eddig nem létező/működő dologról hogy van és létezik. De senki sem fogja megsimogatni a fejed, hogy ügyes vagy mert szerinted van lélekvándorlás, igaz semmivel nem tudod ezt alátámasztani, de te vagy a Kiss Pista és te nagyon sokat olvastál erről a fikcióról és ez szerinted létezik.

2021. jan. 10. 15:13
 23/24 anonim ***** válasza:

17 hogy vigasztaljalak a reinkarnacióval kapcsolatban vannak kutatások, hogy igaz e. Az előző életed tapasztalatok/emlékeket kutatja 2-3 ember vagy csoport. Arról találsz anyagot.

S ha igaz akkor nem kérdés mi van a halál után.

De attól még a jelen életed semmivé lesz. Porrá leszel S amit felhalmoztál nem veheted magaddal

2021. jan. 10. 15:18
 24/24 anonim ***** válasza:

17-es vagyok, én is így gondolom.

2021. jan. 10. 16:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!