Miért jó élni? Miért félünk a haláltól?
Ezt hívják természetes szelekciónak.
Amelyik emberősünk nem félt a haláltól, az a régi, veszélyes időkben jó eséllyel meghalt, mielőtt génjeit továbbadhatta volna, így a kiválasztódás során egyre inkább azok lettek többségben, akik féltek a haláltól.
Hogy ne kelljen reálisan átgondolni, hogy semmi értelme az életnek, ezért kitaláltunk mindenféle vallásokat túlvilággal meg lélekvándorlással, hogy úgy tudjunk tenni, mintha értelme lenne az életnek.
"hogy úgy tudjunk tenni mintha értelme lenne" :D ez jó
egyébként egyáltalán nem jó, sőt egyesen szar az élet, nem kell egy IQ bajnoknak lenni szerintem hogy észrevedd mekkora szar világba születtél... háborúk, gazdasági válság, munkanélküliség, stressz... mindenféle betegségek... én kiskamasz korom óta várom hogy mielőbb meghaljak és véget érjen földi szenvedésem...tettem is érte sokat hogy ne legyen sok az éveim száma.. meg kellene értenie minden embernek, hogy egyszerűen vannak akik semmi szarnak sem tudnak örülni ezért napi 24órában szenvednek... és ennek semmi értelme, kegyes halál kell, aktív eutanázia
Hozzzáfűzném, hogy nem biztos, hogy jó vár rád a halálod után.
Egyáltalán hogyan képzeled el a halál utáni időszahot?
Az életből a legjobbat próbáld meg kihozni; gondolkodj pozitívan!
Az élet a kalandok hajszolásárol szól! A biztonság hazugság.
1-es te meg egy nyomorult agymosott szar ember vagy,pusztulj el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!