A ma ismert fizika törvényei miért szűntek meg 2001 szeptember 11-én?
20
Én csak azért kérdezek hogy megértsem a gondolkodás módodat.Honnan tudod hogy nem robbant fel az összes kerozin?Hát eléggé nagy robbanás történt odafent,miből gondolod hogy annyi kerozin nagyobb robbanást okozott volna?
Azzal érvelsz hogy a kerozin égés közben is tud folydogálni...De itt robbanásról van szó,akkor meg a kerozin eltűnt,nem?Nem az történt hogy szétlocsolták a kerozint és elkezdett égni,hanem egyből robbanás történt ahogy belecsapódott a repülőgép az épületbe.Javíts ki ha tévedek
Várj,de akkor neked van egy saját elméleted és nem a hivatalos verziót támogatod?Mert a hivatalos verzió az hihetőbb mint a saját elméleted már ne haragudj.És ha a saját elméletednél tartunk ott meg főleg nem kellett volna hogy a saját lábnyomába omoljon össze a 3 torony
A WTC 7-nél nem tudod hogy mi történt de akkor se ismered el hogy belső robbantás történt?Csak azért mert ott nem volt kerozinnal teli lift?
Az eléggé nagy robbanás az nem egyenlő azzal, hogy minden kerozin elpárolgott.
Attól, hogy robban valami még nem tűnt el a kerozin.
Történt egyből robbanás, de nem párolgott el azonnal a dolog. Komolyan nem láttál még sebbenzint sem égni sosem?
Vagy petróleumot?
Én nem tudtam, hogy támogatni kell a hivatalos verziót vagy ilyesmi. Van saját elméletem. Miért támogatni kell azt, amit a hivatalos szervek mondanak? Nekem nem szóltak.
Saját elméletem van. Neked is van sajátod nem?
A WTC 7 az melyik?
De itt most tegyünk már különbséget a robbanás és égés között
Ha robbanás történik az hatalmas hővel jár nem?Az pedig egy pillanat alatt elpárologtatja a kerozint
Ja bocs én eddig csak két végletben gondolkoztam.A hivatalos verzión és az összeesküvéselmélet verzión,de igen ha az ember tudja használni az agyát akkor lehet saját elmélete is DE itt azért vannak tények is
A WTC 7 az a mágikus épület amelyikbe nem csapódott bele a repülőgép,1 ml kerozin se volt benne és mégis közel szabadeséssel omlott össze a saját lábnyomába
Nem olvastam el mindent, de szerintem egyértelmű, hogy ez az egész valamilyen módon egy úgynevezett "belső munka" volt az amerikai háttérhatalom részéről. Rengeteg furcsa dolog történt aznap, szakértők videót is csináltak erről. Maga a folyamat, az összedőlés is furcsa szakmailag, meg a Pentagon-becsapódásban is vannak furcsa elemek. Szerintem ekkora épület úgy dőlhet össze kártyavárként, hogy előtte szándékosan több helyen lent is berobbantják, aláaknázzák. Olyasmi történt, mint amikor egy régi épületet felrobbantanak, mert már nem tudják lebontani.
Valahogy eltusolták az egészet, nem tudom, hogy az amerikai közvélemény mit gondol erről azóta.
igen a matek is valtozott azota
mara 3 torony omlott ossze
majd 20 ev mulva mar 30(!) osszeomlott toronyrol lesz szo
23
Csak olyan tények vannak, amiket Neked mondtak és Te elhiszed.
Nem voltál ott, nem láttad. Talán csak trükk felvétel.
Talán makett volt és elhitették veled.
semmi se biztos!
SEMMI!
26
Trükk felvétel? Ezt csak akkor hinném el ha csak is kizárólag egy felvétel készült volna az esetről.Azt nyugodtan úgy manipulálhatták volna ahogy akarják.De több felvétel is van,köztük amatőr is amin lehet látni a tornyok összeomlását.Szoval trükk felvétel kizárva.
Azonban azzal egyetértek veled hogy semmi sem biztos.Meg akkor se ha valamiről teljesen megvagyok győződve. De ettől függetlenül én úgy gondolom hogy az a normális ha valaki tájékozódik,használja az agyat és úgy alkot véleményt,akar úgyis hogy saját elméletet is hozzáad a témához.Persze lehet az lenne a legjobb ha semmit se hinnénk el,mert mint írtad,semmi sem biztos és ez tényleg így van,főleg egy ilyen hazug világban
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!