Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A ma ismert fizika törvényei...

A ma ismert fizika törvényei miért szűntek meg 2001 szeptember 11-én?

Figyelt kérdés
2020. dec. 19. 21:00
1 2 3
 1/29 hollófernyiges ***** válasza:
86%
Mert mi gyíkemberek, átírtuk őket,
2020. dec. 19. 21:04
 2/29 anonim válasza:
83%
de ha megszűntek akkor, akkor ma nem így ismernénk. ez így nem áll össze.
2020. dec. 19. 21:05
 3/29 anonim ***** válasza:
94%
A MA ismert fizikai törvények nem szűnhettek meg 19 ÉVVEL EZELŐTT, legfeljebb átmenetileg szünetelhettek... Amúgy pontosan mire gondolsz? Hogy miért omlott össze végül a 2 ikertorony? Számos dokumentumfilm készült erről. Nézd meg bármelyiket.
2020. dec. 19. 21:10
 4/29 anonim ***** válasza:
71%
Majd a gyíkos lúzerek elmagyarázzák mindjárt.
2020. dec. 19. 21:16
 5/29 anonim ***** válasza:
84%
Soros utasítására történt.
2020. dec. 19. 21:32
 6/29 A kérdező kommentje:

Látom nagy itt a sötétség,fel is kapcsolom a villanyt

A hivatalos verzió szerint (ami szerintem egy összeesküvés elmélet) a tűz miatt omlottak össze a tornyok.De ha ez igaz is lenne az teljesen kizárt hogy szinte a szabadesés sebességével omoljanak össze a saját lábnyomukba.(Főleg a WTC 7-nél) Ezt olyan szakemberek is állítják akiket nem engednek a közmédiába

Bárki aki elhiszi a hivatalos verziót az csak bemagolta a fizikát,nem megtanulta.Bárki aki puskázás nélkül kegyelem kettessel átment fizikán tudnia kéne hogy a hivatalos verzió egy nagy baromság.És akkor még nem is beszéltem a Pentagonos esetről és a többi gyanús dolgokról amik nem a fizikához kapcsolódnak

Azelőtt és azután se omlott össze egy acélszerkezetes épület sem úgy mint a WTC tornyok (tűz miatt),de azon a napon érdekes módon 3 torony is összeomlott ilyen módon

Én nem értem miért jöttök itt a gyíkemberekkel mivel azokról nincsen kézzel fogható bizonyíték,ti normálisak vagytok?Még azon csodálkozom hogy valamelyik agyalágyult nem hozta fel a lapos Föld elméletet...

2020. dec. 19. 21:57
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg okos vagy, amit már a kérdés alapján is sejtettem.
2020. dec. 19. 22:00
 8/29 anonim ***** válasza:
56%

6

Ezektől ne várj sok mindent. Nagyon okosnak hiszik magukat, aztán meg csak arra telik hogy gyíkember meg laposföld.

De úgylátom már át is rakták az "ezóba" a kérdésedet ezek a nyitott modik.

2020. dec. 19. 22:03
 9/29 A kérdező kommentje:

Kedves 8-as

Régebben "sűrű vendég" voltam itt a gyakorin de mivel senki nem tudott megcáfolni a vitákban és ehelyett kétségbeesetten mindig a moderátorokhoz rohantak akik törölték a hozzászólásaimat ezért itt hagytam az oldalt.Csak kíváncsi voltam hogy azóta változtak e a dolgok és a fejemet fogom hogy az emberek értelmi szintje még mélyebbre süllyedt

Egyébként vicces hogy ha összeesküvés elméletekről (akarom mondani összeesküvés tényekről) van szó akkor mindig a gyíkemberekkel vagy lapos Földdel jönnek.Nem kéne minden "osszeesküvés elméletet" egy kalap alá venni,vannak hülyeségek,vannak elgondolkodtató elméletek,vannak teljesen logikus és igaz "elméletek is" dehát mit is lehet várni ilyen szűklátó emberektől.Ja amúgy a laposföld elmélet az nem összeesküvés elmélet,az csak egy sima elmélet,a gyengébbek kedvéért...

2020. dec. 19. 22:34
 10/29 anonim ***** válasza:
93%

Én nem nagyon szoktam hinni, az összeesküvés elméletekben, de abban biztos vagyok, hogy az ikertornyokat felrobbantották, méghozzá nagyon profi módon.

Aki egy kicsit is ért a fizikához, vagy az acélhoz, az tudhatja, hogy tűztöl így nem omolhattak volna össze.

Jöhet a lepontozás!

2020. dec. 19. 23:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!