Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A ma ismert fizika törvényei...

A ma ismert fizika törvényei miért szűntek meg 2001 szeptember 11-én?

Figyelt kérdés
2020. dec. 19. 21:00
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
34%
Vitázni olyanokkal lehet, akik értenek valamennyire ahhoz, amit előadnak. Semmi konkrét dolgot nem állítottál azon kívül, hogy "ez baromság". Az ilyen "érvelésre" nem lehet rácáfolni, teljesen fölösleges lenne magyaráznunk, mert bármit írnánk rá, továbbra is ugyanezt hajtogatnád észérvek nélkül, hogy "de ez márpedig igenis baromság", mivel ha már most az elején sincs rendes észérved, nyilván később se lenne. Láttam már a fajtádat itt a gyakorin is, de más webes felületen és élőben is. Szóval részemről ez off, bocsi.
2020. dec. 19. 23:05
 12/29 anonim ***** válasza:
93%

11

Ha ennyire könnyű lenne ilyen precízen egy vasmaggal rendelkező óriási felhőkarcolót lebontani. Akkor az építőipari cégek a bontásnàl miért nem spórólnak több százmilliót a robbanószereken és miért nem gyújtsák fel azt szimplán kerozinnal?

2020. dec. 19. 23:23
 13/29 A kérdező kommentje:

11

Semmi konkrét dolgot nem állítottam?Látod itt a baj hogy a magad fajták olvasni és szövegértelmezni se tudnak.A hatos kommentemben írtam pár dolgot,részletesebben nem mentem bele mert felesleges lenne,pedig egy kész regényt lehetne írni csak a két torony esetéről a WTC 7 torony megemlítése nélkül is

Egyébként valami jós lennél vagy mi? Honnan tudod hogy a korábbi vitáimban milyen érvekkel álltam elő?Mint említettem nem tudtak megcáfolni mert vagy csend lett a vége vagy sírva menekültek a moderátorokhoz.Nem tudom de valamiért az az érzésem hogy te is könnyű préda lennél nekem mint a többiek

Félreértés ne essék,én nem állítom azt hogy hú de okos vagyok,elismerem ha tévedek és másnak van igaza például más témákban de akinek van egy átlag intelligenciája annak elvileg átkéne látnia ezeket a dolgokat.Én csak egy egyszerű ember vagyok informatikus végzettséggel aki (legalább) próbálja használni az agyát nem úgy mint az agymosottak akik mindent elhisznek a hivatalos médiának.Na most jöjjön megint a gyíkember hadi osztag,de azon belül is az Annunakikat kérném

2020. dec. 19. 23:39
 14/29 anonim ***** válasza:
a repülőből kifolyt a kerozin és beleömlött az épületbe. ahol a közepén a lift aknánál még lejjebb folyt, vagy megtelt a lift is kerozinnal. Aztán amikor már tele volt, akkor nem bírta a liftek drótja a terhelést (egy kerozinnal teli lift az nehéz) és elszakadt. Lezuhant az egész és alul robbant fel, amikor is sajátmagába zuhant az épület. Az acél nem olvad meg 450 C fokon, de a teherbíró képessége nagy mértékben csökken. Plusz robbanás.
2020. dec. 20. 01:43
 15/29 anonim ***** válasza:

14

Ez esetleg a végső állomás c. Filmben történhetett volna meg, bár ez még ott is gagyi.

2020. dec. 20. 01:48
 16/29 anonim ***** válasza:

15.

nem is gagyi.

2020. dec. 20. 01:52
 17/29 anonim ***** válasza:

16

Miért porladt el a beton?

2020. dec. 20. 01:53
 18/29 anonim ***** válasza:

17

Nem porladt el csak szétrepült a robbanásban.

2020. dec. 20. 02:03
 19/29 A kérdező kommentje:

14

Nem rossz komment!Nem csak hogy érveltél de ezt sértegetés nélkül tetted meg,ezt már nevezem!

Na oké.Hogyan ömölhetett bele az épületbe a kerozin?Most így hirtelen és józan paraszti ésszel kapásból rávágom erre azt hogy amikor a gép becsapódott már akkor felrobbant az összes kerozin is,nem?Tehát hogyan tudott akkor lejjebb folyni?

Szóval a kerozinnal teli lift lezuhant az épület aljára és ekkor omlott össze az épület?De ezzel a hivatalos verziót cáfolod meg mert ők a palacsinta elmélettel magyarázzák az összeomlást.A másik toronyban lévő lift is megtelt kerozinnal és ugyanez a folyamat játszódott le?A WTC 7-es épületben is megtelt kerozinnal a lift amibe nem is csapódott bele a repülőgép?Akkor ez most hogy van?Egy kicsit összezavarodtam most

Szóval becsapódott a gép és volt ideje a kerozinnak lejjebb folyni az alsóbb szintekre és csak utána robbant fel?És hogy-hogy a saját lábnyomukba zuhantak az épületek ráadásul pofátlanul közel szabadesési sebességgel?Hogy működik ez a kerozin,akkor robban amikor kedve tartja?És a WTC 7-be hogyan teleportálódott át a kerozinnal teli lifttel együtt?Ezekre szeretnék magyarázatot mert lehet néhány dolog változott a fizikában és kémiában amióta utoljára koptattam az iskola padot

2020. dec. 20. 02:05
 20/29 anonim ***** válasza:

Kérdezni könnyű.

Mikor az ember kérdez, akkor mindig okosabbnak tűnik, de valójában csak nem tudja a választ.

Mit jelent az, hogy már akkor felrobbant az összes kerozin?

Mivan? Nem robbant fel az összes kerozin. A gép tankjában lévő összes kerozin ha felrobbant volna, akkor nagyobb robbanás lett volna fent.

Nem robbant fel 1 sec alatt. Ha benzint öntünk valahova az se lobban el egy pillanat alatt, hanem annak ideje van amíg elég. Ha ennyi literről van szó, akkor égés közben folydogálni is tud.

Nem érdekel a hivatalos verzió, amit megcáfolok, Te is azt akarod cáfolni nem? Most akkor mit takarózol a hivatalos elmélettel, ha Te azt se hiszed el? Hagyjuk már, akkor azt.

A lift nem attól zuhant le, hogy 3 deci belefolyt. nem is attól, hogy 5 liter, hanem annál sokkal több litertől, ami akkora súlyt tett rá, hogy a tartó zsinórjai egyszercsak nem bírták a terhelést. Amely tartó zsinórok terhelésbírása amúgy is meggyöngyült a kerozin 400 fokos égése közben. Amikor a kerozinnal teli lift, ami lángolt lepottyant és becsapódott alul, akkor az akkora puffanás volt, hogy alul mindent szétroncsolt.

A fizikai becsapódástól és a hőtől volt nagy nyomás alul, ami szétröpített mindent.

a WTC-7 nem tudom mi.

2020. dec. 20. 02:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!