Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Honnan, miből lehet tudni ha...

Honnan, miből lehet tudni ha valaki valódi spirituális mester, vagy csak egy csaló álmester? Miben nyilvánul meg a különbség? Hogyan lehet a csalókat kiszűrni?

Figyelt kérdés

2020. nov. 20. 14:17
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
51%

szintekről írtam és nem osztályozásról

Nem értesz semmit!

Nem ártana tisztázni, hogy kérdezni jöttél ide vagy kioktatni?

2020. nov. 23. 19:44
 32/40 A kérdező kommentje:
A spirituális szintjeid sem érdekelnek. Ezek a Te gondolataid de én nem kérdeztem rájuk és nem is érdekelnek. Tisztán és világosan megírtam hogy a meditáció érdekelne de Te beszélsz itt mindenféle szintekről, szakirodalmakról meg bemagolásról. Ki kérdezte őket? Kinek írod ezeket? Így a kérdés inkább az Te minek vagy itt és írsz olyan dolgokról amik teljesen elvisznek a feltett kérdéstől és senkit sem érdekelnek.
2020. nov. 23. 19:53
 33/40 anonim ***** válasza:

Csak mert ezen szintekhez tartozó problémák megoldása vezet el a meditációhoz.

Csupán csak ezért...

2020. nov. 23. 20:01
 34/40 A kérdező kommentje:

Akkor talán kicsit normálisabb stílusban kellett volna leírnod, amit szerettél volna, nem pedig kioktatva hogy szakirodalmakat magoltam be meg ilyen marhaságok.

És még Te mondod hogy én jöttem ide kioktatni másokat?

Gondolkodj már el egy kicsit. Rajtad kívül mindenki más hozzászóló képes volt értelmes, intelligens ember módjára megfogalmazni a válaszait, kioktatás nélkül. Egyedül Te nem tudtad hozni ezt színvonalat. Úgyhogy a spirituális szintek helyett, inkább ezeken a szinteken elmélkedj még.

2020. nov. 23. 20:15
 35/40 anonim ***** válasza:
51%
Sajnálom ha ennyire feldúlt az igazság!
2020. nov. 25. 18:00
 36/40 A kérdező kommentje:
Ne aggódj, nincs mit sajnálnod.
2020. nov. 25. 18:08
 37/40 A kérdező kommentje:
Valójában hálával tartozom, úgyhogy utólag is köszönöm minden válaszod!
2020. nov. 25. 18:13
 38/40 A kérdező kommentje:

Szeretném még egyszer megköszönni minden válaszadó hozzászólását. Nagyon hasznos és tanulságos volt számomra. Nagyon köszönöm!

Isten veletek!

Tamás

2020. nov. 25. 20:15
 39/40 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy a matematika szokta mondani: "Szükséges de nem elégséges feltétel", hogy a környezetében olyan magas energiaszintre kerülj, ami semmilyen más technikával nem valósítható meg (de közelítőleg sem). Ráadásul ez nem a technikákra jellemző nyers energia, hanem tiszta szeretet.

Elégséges feltételt talán az a mondás mutatja meg legjobban, hogy:

A kezdők holt biztosak mindenben.

A haladók tele vannak kételyekkel.

A mester magabiztosságához viszont nem fér kétség.

2020. nov. 26. 08:47
 40/40 A kérdező kommentje:

Kedves 39-es hozzászóló!

Köszönöm a válaszod.

2020. nov. 26. 15:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!