Honnan, miből lehet tudni ha valaki valódi spirituális mester, vagy csak egy csaló álmester? Miben nyilvánul meg a különbség? Hogyan lehet a csalókat kiszűrni?
szintekről írtam és nem osztályozásról
Nem értesz semmit!
Nem ártana tisztázni, hogy kérdezni jöttél ide vagy kioktatni?
Csak mert ezen szintekhez tartozó problémák megoldása vezet el a meditációhoz.
Csupán csak ezért...
Akkor talán kicsit normálisabb stílusban kellett volna leírnod, amit szerettél volna, nem pedig kioktatva hogy szakirodalmakat magoltam be meg ilyen marhaságok.
És még Te mondod hogy én jöttem ide kioktatni másokat?
Gondolkodj már el egy kicsit. Rajtad kívül mindenki más hozzászóló képes volt értelmes, intelligens ember módjára megfogalmazni a válaszait, kioktatás nélkül. Egyedül Te nem tudtad hozni ezt színvonalat. Úgyhogy a spirituális szintek helyett, inkább ezeken a szinteken elmélkedj még.
Szeretném még egyszer megköszönni minden válaszadó hozzászólását. Nagyon hasznos és tanulságos volt számomra. Nagyon köszönöm!
Isten veletek!
Tamás
Ahogy a matematika szokta mondani: "Szükséges de nem elégséges feltétel", hogy a környezetében olyan magas energiaszintre kerülj, ami semmilyen más technikával nem valósítható meg (de közelítőleg sem). Ráadásul ez nem a technikákra jellemző nyers energia, hanem tiszta szeretet.
Elégséges feltételt talán az a mondás mutatja meg legjobban, hogy:
A kezdők holt biztosak mindenben.
A haladók tele vannak kételyekkel.
A mester magabiztosságához viszont nem fér kétség.
Kedves 39-es hozzászóló!
Köszönöm a válaszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!