Tényleg tudja a démon az agyat irányítani?
Figyelt kérdés
Olyanokat mondtak a gyülibe hogy meg kötözik a gonosz erőket felettem! Ez mit jelentsen szerintem saját magad irányítod van jó s rossz benned ennyi nem a démon!2020. okt. 16. 19:15
1/12 anonim válasza:
Kérdező,ez már sokadik "gyülis" kérdésed.
Te orvosi kezelésre szorulsz. Ezt neked is be kell látnod.
2/12 anonim válasza:
Hagyd ott a gyülit ha hülye babonákkal tömik a fejedet. Alapból egy agymosó szar az egész vallásnak álcázva.
3/12 anonim válasza:
Ha te sem tudod az agyad iranyitani, akkor egy demon miert tudna?
4/12 anonim válasza:
Hagyd ott a gyűlit, de előtte válts személyazonosságot, másítsd meg a külsődet és költözz minél messzebb. És mindig nézz hátrafelé
6/12 anonim válasza:
Hülye kérdés, ami hülye választ érdemel, azonban vannak paraziták, amelyek képesek valamennyire 'irányítani' az emberi agyat vagy neurológiai változásokat előidézni.
7/12 anonim válasza:
Vatikánnak van ördögűző részlege .
8/12 anonim válasza:
Engem már látogatott meg démon. Nem tudtam mozogni és folyamatos terror érzés volt bennem ingerelve.
9/12 anonim válasza:
#8 Azt alvási paralízisnek hívják.
10/12 anonim válasza:
Igen, tudják irányítani pl. tudatbefolyásolással, vagy hipnózissal, de egyébként nem csak a démonok, hanem az angyalok is. Viszont hogy ez valóban megtörténjen, annak kicsi az esélye. Általában nem szoktak ilyet, hacsak nem maga a személy kéri, vagy egyezik bele valamilyen módon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!