Belső démon, rossz énkép, rossz emlékek miatt, segítség kell vagy megoldás, vagy kötél?
üdv, ő hol is kezdjem... elejét kihagyom. Nem vagyok normális nem vagyok olyan mint a többi ember akik keresik a párjukat vagy már megtalálták és együtt élnek vagy járnak ,
én csak vagyok nemvolt párkapcsolatom nem is lesz szerintem, félek tőle félek mert mindig csak a cuki meg aranyos gyereknek látnak aki ugye nem kell egy nőnek sem
mert ők férfiakat akarnak de annyira bennem van az hogy fájni fog és sokkal rosszabb lesz mint most hogy nem csinálok semmit,ha tetszem is egy lánynak
elvagyok vele el beszélgetünk akkor sem hívom el randira
mert úgyis elrontom és nem jutunk egyről a kettőre hanem lesz a 0 ,tudom hogy meg kell próbálni meg nem veszíthetek semmit
de akkor sem megy annyira belém rögzült a félelem hogy nem tudok vagy nem tudom mit csináljak. bepánikolok mégha erről beszél is nekem valaki vagy nekem kell beszélni,
izzadok remegek menekülni akarok, úgyérzem magam mint akit sarokba szorítottak és csak elakarok tűnni
**** így semmire nem megyek
Gyerek koromból ered szóval régről,nemvolt jó gyerek korom,pi*sa önbizalom sajnos így sikerült felnevelni ilyen lettem ,felnőtt fejjel semmire nem megyek,
nem hiszek már abban ,hogy lesz valakim netán majd családom nem egyáltalán nem elképzelni is nehéz
egyedül tervezem most már a jövőmet is,kis agglegény házban ,amúgy szép kis ház lesz szépen elképzeltem csak tudom hogy szar lesz egyedül .
Semmi önbizalmam nincs nők terén vannak napok amikor egész jól elvagyok velük bátran beszélgetek de nem egy tartós dolog meg már akkor is tudom ,hogy nem lesz semmi
nem fogok tenni érte hogy legyen valami,hogy komolyabb is legyen.Megkedveltetem magam de nem használom ki hagyom az egészet,nem tudom mi a ***t lehetne tenni a ***** fejemmel,
hogy ne legyek ilyen ,vagyis fogjuk rá tudom ,tudom hogy próbálkoznom kell ismerkedni stbstb randira hívni egy lányt stbstb,
pár hónapja elhívtam egyet aki tetszett meg párszor beszélgettem vele de nemet mondott bármilyen meglepő :D nemvicces, ********* az tis azzal hogy félek.
De köszön azóta is ha összefutunk de beszélgetni már egy szótse beszélek vele ,nemharagszom semmi ilyesmi, de nem ez a lényeg.
Hogyan szüntessem meg vagy csökkentsem a félelmem,hogy jussak valamire hogy ne az legyen bennem hogy nem vagyok elég jó ,van nálam jobb akire egyből lecserélnének én meg mennék a kukába
Félek hogy nem vagyok jó és nem kellek senkinek és ezzel a félelemmel teszek tönkre mindent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!