Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » S. O. S.! Mit tegyek?

S. O. S.! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van valaki, akit barátomnak hittem... Tudtam, hogy hisz a "démonokban", szellemekben stb. De most azzal jött h ő a "szellemvilág" egyik őrzője és irányítója. Ez még ok. De. Azt írta h a "szellemvilágban" ő csücsükélt a kis felhőjében, fütyült nekem, én meg táncoltam. Hogy miért? Megkérdeztem. Hogy röhöghessen. Azt mondta, hogy ha akarja, akkor pucéran fogok táncolni neki egy csomó ember előtt. És azt is mondta, hogy az egyik barátnőmet Gangnam Stylera (vagy h kell írni), fogja táncoltatni. De ez milyen már? Befolyásos emberek a szülei, azt hiszik, hogy van 2 okos, értelmes mintagyerekük, közben meg ilyenek vannak a fejében... De az a legdurvább, hogy ezt véresen komolyan gondolja.

Mit tehetnék? Lassan már nem bírom tovább. Megszégyenített. A szórakoztatása kedvéért. Legalábbis én így érzem. Nem szólhatok senkinek. Mit tehetnék? Könyörgöm segítsetek, már nem bírom tovább!!

(Légyszi ne írjatok perverz dolgokat, bőven 18 alatt vagyunk mind... Sokkal 18 alatt.)

A válaszokat előre is köszönöm!!

2015. febr. 16. 21:37
 1/6 anonim ***** válasza:
92%
Egész egyszerűen felejtsd el az embert, komoly gondok vannak a fejében, ne te érezd magad rosszul egy ilyen barom miatt.
2015. febr. 16. 21:44
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom elfelejteni. Egy osztályba járunk...
2015. febr. 16. 21:45
 3/6 anonim ***** válasza:
91%
Kerüld el nagy ívben őt. Amúgy nem fog veled semmit tudni csinálni.
2015. febr. 16. 21:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Esetleg, ha vissza akarsz vágni,add alá a lovat. Kérdezd meg mit képzelt még és röhögd körbe. Szánalmas az ember,szerintem ennyit se ér,de mindegy. Ami fontos,ne lássa rajtad,hogy bánt a dumája. 1es voltam
2015. febr. 16. 21:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha nem tudsz leszakadni róla, akkor ne dőlj be mindenféle hülyeségnek. Hány éves vagy? 8?
2015. febr. 16. 21:54
 6/6 megadeth18 ***** válasza:
Hinni csak Istenben lehet, a többi nem hit kérdése. Szellemek léteznek, de inkább kósza lelkeknek mondanám, mert a szellem szóról mindenkinek a lepedőbe burkolt bácsik jutnak eszükbe. Na mindegy, ez amúgy is ezoterikus téma mondhatni, de olyan semmiképpen sincs, hogy pont ő az irányítója, és a fütyülésedre táncoltál. Ennek nincs köze a szellemekhez, a csávónak komoly mentális problémái vannak, pszihiátrián kéne kezelni. Amúgy meg ha téged csak megaláz, akkor miért a barátod? Csak felejtsd el. Keress másokat, akik nem ennyire problémásak.
2015. febr. 16. 22:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!