S. O. S.! Mit tegyek?
Van valaki, akit barátomnak hittem... Tudtam, hogy hisz a "démonokban", szellemekben stb. De most azzal jött h ő a "szellemvilág" egyik őrzője és irányítója. Ez még ok. De. Azt írta h a "szellemvilágban" ő csücsükélt a kis felhőjében, fütyült nekem, én meg táncoltam. Hogy miért? Megkérdeztem. Hogy röhöghessen. Azt mondta, hogy ha akarja, akkor pucéran fogok táncolni neki egy csomó ember előtt. És azt is mondta, hogy az egyik barátnőmet Gangnam Stylera (vagy h kell írni), fogja táncoltatni. De ez milyen már? Befolyásos emberek a szülei, azt hiszik, hogy van 2 okos, értelmes mintagyerekük, közben meg ilyenek vannak a fejében... De az a legdurvább, hogy ezt véresen komolyan gondolja.
Mit tehetnék? Lassan már nem bírom tovább. Megszégyenített. A szórakoztatása kedvéért. Legalábbis én így érzem. Nem szólhatok senkinek. Mit tehetnék? Könyörgöm segítsetek, már nem bírom tovább!!
(Légyszi ne írjatok perverz dolgokat, bőven 18 alatt vagyunk mind... Sokkal 18 alatt.)
A válaszokat előre is köszönöm!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!