A megvilágosodott embereknek szükségük van ételre? Ha igen, esznek húst?
Kiegészítésképp: ettől függetlenül helytelennek érzem, ha vegán / vegánok a húsevőket zaklatják és inzultálják. Az embereknek meg kell adni a döntési lehetőséget, viszont érdemes őket tájékoztatni arról, mi zajlik pl. a húsiparban, hiszen csak a megfelelő információ birtokában tudnak felelős dötést hozni.
A saját tenyésztésű hús egyébként is lényegesen humánusabb, mint a húsiparban kitermelt árut vásárolni.
Ha ez így megy tovább, kérném azokat, akik tudnának egy mondatban válaszolni a kérdésre, hogy privátban tegyék meg. Köszönöm.
Irodalmi/történelmi adatokra lettem volna kíváncsi.
azt #3 és #14 már megtette.
Ahogy én értettem, az az, hogy nem nem esznek húst, hanem nem kívánják vagy nem érzik létszükségnek. Hogy akár napi szinten fogyasszák.
#15 is szépen kifejtette a folyamatot.
#7; #8; #12; #29 és #31 is részletezte.
Mondjuk csak ennél a kérdésnél 3-4 "Ahám" volt...
Igen, és általában igen, de nem mindegyikük.
A megvilágosodott általában azt jelenti, hogy bölcs szellemű létező, aki rájött, hogy jóságot kell teremteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!