Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan lehet meditálni?

Hogyan lehet meditálni?

Figyelt kérdés

Meditálni szeretnék de nem tudom hogyan lehet sajnos

Köszönöm a segítséget 😊

2020. aug. 15. 22:44
 1/10 anonim ***** válasza:
90%

Hat egyszerű be raksz egy meditációs vagy relaxációs zenét meggyújtalsz egy füstölgőt becsukod a szemed és nem gondolsz semmire csak hallgatod a zenét madárcsicsergest

Illetve én teát is készítek magam melle hogy miközben lazulok egy kis meleg teát is igyak közbe

2020. aug. 15. 23:49
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg bárhogy lehet. Valami olyasmi a lényege, hogy az aktív figyelmedet elaltasd. Szóval megszűnjön. Pontos recept nincs. Mert lényegében ez az út, ami a keletiek szerint a megvilágosodáshoz vezet, ami meg lényegében egy olyasmi dolog, mintha ez az egész egy álom és abból felébredsz. Szóval elég radikál ügy.

De pl csinálhatod azt, hogy leülsz és figyeled a lélegzeted, be is csukhatod a szemed valamennyire. De ez az egész csak egy alkalom arra, hogy valahogy elszakadj ettől az egésztől, ami történik. hogy két lélekzetvétel közti csöndben valahogy a gondolataid és a figyelmed is annyira a háttérbe húzódjon, hogy ne takarja ki azt, amit keresel. pontosabban nem is te keresed, mert az éned is azon az oldalon van, ami kitakarja azt, amire nincsen megnevezés.

2020. aug. 15. 23:56
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyenkor mindig elszundítok. Volt hogy csoportos meditáción is bealudtam. Gondolom a testem annyira hozzászokott a nap közbeni pörgéshez, hogy amikor egy kis nyugi van, akkor úgy gondolja hogy itt az alvás idő :D szóval olyan rendesen nem is tudok meditálni
2020. aug. 16. 00:06
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
A lényeg hogy utunk ő magunkhoz ez a meditáció lényege tehát minden zavaró tényezőt iktass ki ne gondolkozz csak ad meg magad a nyugalomnak harmónianak
2020. aug. 16. 00:08
 5/10 anonim ***** válasza:
*Ön
2020. aug. 16. 00:09
 6/10 anonim ***** válasza:
2020. aug. 16. 07:26
 7/10 anonim ***** válasza:
2020. aug. 16. 07:28
 8/10 anonim ***** válasza:
2020. aug. 16. 07:30
 9/10 anonim ***** válasza:
2020. aug. 16. 07:32
 10/10 anonim ***** válasza:

nekem a légzésem figyelése működik.

Leülsz, becsukod a szemed és csak a légzésedre figyelsz, semmi másra. Ahogy áramlik a levegő ki és be

2020. aug. 25. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!