Kristályokkal meditálni jelenthet segítséget?
Igen próbálgasd melyik van rád a legkedvezőbb hatással!
Ha viszont nem tapasztalod a kedvező hatást akkor hagyd és keress olyan dolgokat amik tényleg segítenek.
Igen, a 12 mesterkristályt szokták ajánlani, a meditáció közben a kezedben kell tartani egyet. Keleti filozófiák szerint a hegyikristály még ezek közül is különösen kiemelkedő, mert segít a felsőbb énnel való összeköttetés létrehozásában.
Véleményem szerint bármelyik kristály, vagy ásvány használható meditáció közben, mert mindegyiknek más hatása van. Lehet ezekkel kísérletezni is. Próbáld ki az, amelyik számodra a legszimpatikusabb és meglátod, hogy milyen hatása lesz.
A meditáció és a jóga is mind hasznos dolgok, csinálhatod akár kristályokkal is, bár fontosabb hogy befelé, magad felé fordulj.
Miben szeretnél egyébként segítséget? (mert azt nem írtad le a kérdésedben)
NAGYON VIGYÁZZ!!!
Én meditálgattam régebben a kristályköveket.
Nézz jobban utánna a kristálykövek jellemzőire, tulajdonságaira és gyógyításaira stb.
elég jó könyveket csinálnak már. a netben annyira nem bízok, nem találtam akkoriban jókat, bár lehet h mára vannak.
de jobb könyvtárba nézelődni könyveket.
a Citrintől nekem kegyetlen nagy depresszióm, önkínzó és öngyilkos hajlamaim lettek. tűket bököttem át az ujjaimon, a varrógép alá tettem az ujjaimat, lenyúztam a talpamról a bőrt, kést szúrtam a combomba.
a malachit szerencsét hoz és megkönnyíti a szülést.
DE VÍZBE NE TEDD!!! NE MOSD ÉS NE TISZTÍTSD ÉS NE TÖLTSD FEL VÍZZEL!!! mert elkopik a színe.
Feltöltés:
víz, friss levegő, napfény, holdfény, gyertya lángján enyhén árlógatni, füstölő felett lógatni.
de akár rúnikus mágiával ami a legerősebb. de kezdetnek az elemi feltöltés-
a feltöltés minden meditáció elött kötelező.
mert piszkot, szennyet, negatív energiákat szívhat be. negatív entitások rezgéseit is felveheti-ilyenkor kavargó, zavaró gondolatok jelennek meg benned. olykor a túltisztíítástól is.
ha medálként is akarsz viselni, akkor jobb a saját kezüleg készített. ha sima köet veszel vagy kulcstartót akkor a kulcstartóhoz ragasztott pöcköt szedd le és erős dróttal fond át vagy hasonlókat. bele is véshetsz mondjuk a neved kezdőbetűjét, szimbólumot stb.
rúnát csak akkor ha rúnamágiaként vagy rúnikus jóslásként akarod felhasználni-mivel felveszi a rúna rezgéseit és többé már nem a saját rezgésével fog rendelkezni. a rúna erősebb a kristályköveknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!