Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Milyen magyarázat lehet egy...

Milyen magyarázat lehet egy lebegő tárgyra?

Figyelt kérdés
Egy ismerőstől kaptam egy vázát amit az éjjeli szekrényen tartottam. Eggyik reggel megyek be a szobába és a váza szószerint a szekrény felett a levegőben kb 1méter magasan volt. Talán egy másodperc se telhetett el és a váza "àtrepült" a szoba másik felébe,leesett és darabokra tört. Teljesen ledöbbentem. Mégis milyen magyarázat lehet egy ilyen jelenségre? Esetleg tőrtént már itt valakivel hasonló dolog?
2020. júl. 16. 20:09
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
27%

20. Ne erőlködj már itt.. én elég sokat láttam, mégsincs egyikre sem bizonyítékom, általában pár pillanat az egész, valaki nem a kezében a telefonnal jár ki vécére is.... nyilván ha visszatérő dolgok rá tud készülni az ember, nálunk hála istennek nem... Évek óta nem tapasztaltam már ilyeneket, szert meg köszönöm ha fizetnek sem, nem is használtam sosem. 😁

Kérdező nálunk a Biblian kívül akkor voltak még tárgy elmozdulások, amikor anyám nagynénje hirtelen tragikusan meghalt. Mondjuk én nem láttam, csak anyu+ családtagok, de konkrétan éreztem hogy nem vagyunk egyedül, meg hangokat hallottam. Mondjuk akkor féltem, elég gyerek is voltam még.

Meg sajnos kamerás telónk , fényképezőnk sem volt akkor.

Ellenben pap, ház szentelés, jósnő stb voltak. A jósnő ingyen fogadta anyuekat és azt mondta hogy X ideig itt van a lélek, pláne úgy hogy tragikusan halt meg, nem tudja mi van vele... Beszéljünk hozzá, nyugtassuk meg, mondjuk neki keljen át... Nem tudom mi igaz ebből... De így tettünk, mást nem tudtunk, aztán szerencsére elmúltak ezek a dolgok.

Lehet valami halál esethez kapcsolható ez a dolog. Akár nem is közeli hozzátartozó, csak épp a környékén meghalt vki. Nem tudom.

Ezt a rokont aznap este amikor meghalt Németországban látta anyu unokatestvérének a kislánya, aki akkor kb 3 éves volt. Csak annyit mondott a zárt panel lakásban az anyjának este, hogy anyu itt ment el egy néni lila ruhában. Másnap értesítették őket hogy meghalt a nagynéni (lila kosztümben temették- ezt temetésig nem tudta a rokonság.)

Vannak ilyen fura dolgok...

2020. júl. 19. 13:12
 22/23 anonim ***** válasza:
33%
Kérdezőcském! Egy hazug kis troll vagy, valakinek muszáj erre felhívni a figyelmet! Inkább a magadfajta hordhatná el magát az online térből, minthogy hülyítse itt az arra vevő jónépet!
2020. júl. 19. 16:10
 23/23 A kérdező kommentje:
22es. Te amúgy észrevetted,hogy itt ezoterikával kapcsolatos kérdéseket tesznek fel? Akkor mi sz.art keresel itt,ha nem hiszel az ilyen dolgokban? És egyáltalán minek kell hozzá szólnod? Azok felé irányult a kérdés akik valamennyire hisznek ebben. Emiatt halott ez a rovat is mert tömegében csak ilyen kis bu.zikák írkálnak az itteni kérdésekre.
2020. júl. 19. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!