Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Milyen magyarázat lehet egy...

Milyen magyarázat lehet egy lebegő tárgyra?

Figyelt kérdés
Egy ismerőstől kaptam egy vázát amit az éjjeli szekrényen tartottam. Eggyik reggel megyek be a szobába és a váza szószerint a szekrény felett a levegőben kb 1méter magasan volt. Talán egy másodperc se telhetett el és a váza "àtrepült" a szoba másik felébe,leesett és darabokra tört. Teljesen ledöbbentem. Mégis milyen magyarázat lehet egy ilyen jelenségre? Esetleg tőrtént már itt valakivel hasonló dolog?
2020. júl. 16. 20:09
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%

10

Te is hazucc, mit vádolod itten a kérdezőtet és tanujjá' meg írni mer' az hejesen hazucc!

Ja, amúgy szerintem is kamu kérdés :)

2020. júl. 16. 23:20
 12/23 anonim ***** válasza:
83%
11, gyere helyesíras 1v1
2020. júl. 17. 07:59
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, hogy ilyenkor nem kerül elő a mobil egy fényképre vagy videóra, bezzeg egy buliban a haverokkal, vagy barátnőkkel az az első, hogy lőjünk egy selfiet.
2020. júl. 17. 08:51
 14/23 anonim ***** válasza:
Brit tudósok bebizonyították, hogy: GPdskngvsidkgjmds
2020. júl. 17. 20:39
 15/23 anonim ***** válasza:
51%
13: Ha elő is kerül, akkor nagyon gyenge minőségű a felvétel, rosszak a fényviszonyok és csak agyontömörítve lehet feltölteni, nehogy véletlen észre legyen venni, hogy valaki lusta volt időt ölni a minőségi VFX-be.
2020. júl. 18. 02:13
 16/23 anonim válasza:
37%

Nálunk egyszer a biblia került a szoba közepére... 1,5 m-rol a polcról.

Igaz nem láttuk hogy ment oda, csak hogy már ott volt, úgy hogy senki nem volt otthon.

Volt már kamerás telefon, de éjfél tájban valahogy eszembe sem jutott lefényképezni. Mondjuk érdekes nem féltem utána, pedig f**ok amúgy az ilyen dolgoktól.

Neked milyen érzés volt ezt látni? Féltél utána? Ezzel az ismerőssel milyen a kapcsolatod? Honnan szerezte a vázát? Történt más furcsa is mostanában?

Ezeket gondold át hátha összeáll valami kép.

Vannak fura tárgyak, pl bolha piacról nem szeretek tükröt, figurákat, babákat venni. Ha nem ti vagytok a váza első tulaja, lehet egy régebbi otthonából"hozott" valamit.

2020. júl. 18. 19:06
 17/23 A kérdező kommentje:
16os Azt nem mondhatnàm,hogy féltem,de nagyon ledöbbentem és inkább azon pörögtem,hogy ez mégis,hogy történhetett. A vázáról annyit tudok,hogy az ismerősöm nagymamàjé volt aki már 10ève meghalt. Én nem igazán hiszek a paranormàlis dolgokban,de ez az eset teljesen elbizonytalanított mert semmi értelmes magyaràzatott nem találok erre.
2020. júl. 18. 22:42
 18/23 anonim ***** válasza:
24%

"de ez az eset teljesen elbizonytalanított mert semmi értelmes magyaràzatott nem találok erre."

Persze hogy nem, mert kitaláltad.

2020. júl. 19. 08:01
 19/23 A kérdező kommentje:
18as. Fiacskám,Te inkább a fütyikédet húzogasd magadnak. Ne ide írogass 🙂
2020. júl. 19. 12:30
 20/23 anonim ***** válasza:
35%
Jó, majd ha egyszer látok egy ilyen kérdésnél normális minőségű videót, vagy fényképet az eseményről, akkor talán elhiszem, hogy van ott valami természetfeletti, addig az összes ilyen kérdés kamu, vagy a kérdező kipróbált ezt-azt.
2020. júl. 19. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!