Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi az "Amenti" és mi "Arulu"?...

Mi az "Amenti" és mi "Arulu"? (Az atlantiszi Thoth smaragdtáblái)

Figyelt kérdés

2020. jún. 22. 08:02
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Eltérhetünk-e a témától?! Ezt most kérdezed meg?! Vedd már észre, hogy te végig el voltál térve a témától! Pont ez a probléma! Hagyd már végre abba az offolást!
2020. jún. 22. 10:40
 12/19 anonim ***** válasza:
23%

Elnézést. Mondjuk nem csodálkozom, hogy aki ezotériával foglalkozik, az elutasítja a tudást.

Befejeztem az offolást.

Búcsúzásul küldök egy linket, amit most már nem írok le, hogyan találtam, és amiben benne vannak a válaszok a kérdéseidre.

[link]

2020. jún. 22. 10:47
 13/19 A kérdező kommentje:

Veled ellentétben olvastam a könyvet. Azt pedig csak én tudom, hogy miért tettem fel a kérdést, te nem tudod.

Te utasítod el azt, hogy betartsd az oldal szabályzatát!!!

2020. jún. 22. 10:51
 14/19 anonim ***** válasza:
14%

Amenti a Duat, az egyiptomi túlvilág, a halottak birodalma.

Azt, hogy ezos megszállottak minek tartják nem tudom és nem is érdekel.

2020. jún. 22. 11:38
 15/19 A kérdező kommentje:
Utálatoskodás nélkül is lehetett volna.
2020. jún. 22. 11:42
 16/19 anonim ***** válasza:
26%
Nem lehetett volna, mert alapból utálatos vagyok, a személyem része.
2020. jún. 22. 12:34
 17/19 A kérdező kommentje:
Értem. Jó, hogy ezt megírtad, mert így legalább tudom, hogy másokkal is így viselkedsz. Kedvelem, amikor valaki őszinte. Inkább legyen valaki őszinte és utálatos, mint hazug és megjátszottan kedves.
2020. jún. 22. 12:38
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

"Amenti" az ókori egyiptomi mitológiában egy hely neve, amely az alsó világban helyezkedik el, és ahol a halottak lelkei élnek. Az ókori egyiptomiak úgy hitték, hogy a halottak lelkei ebben az alsó világban élnek tovább, és különböző próbákon és megpróbáltatásokon kell átesniük, mielőtt elérhetik a halottak birodalmának végleges állapotát. Az "Amenti" kifejezést néha használják a spirituális utazásokkal és a halál utáni élettel kapcsolatos misztikus tanokban is.

"Arulu" a Védákban és a hinduizmusban használt kifejezés, amely az "ajándék" vagy "áldás" jelentésű. Az Arulu fogalmát gyakran az isteni áldások, kegyelem és a szeretet megnyilvánulásaként említik, amelyeket az istenség vagy a magasabb erők adnak az embereknek, akik azokra nyitottak és készek fogadni azokat.

2023. ápr. 29. 15:58
 19/19 A kérdező kommentje:
#18. Hálásan köszönöm!
2023. ápr. 29. 16:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!