Mi az "Amenti" és mi "Arulu"? (Az atlantiszi Thoth smaragdtáblái)
Elnézést. Mondjuk nem csodálkozom, hogy aki ezotériával foglalkozik, az elutasítja a tudást.
Befejeztem az offolást.
Búcsúzásul küldök egy linket, amit most már nem írok le, hogyan találtam, és amiben benne vannak a válaszok a kérdéseidre.
Veled ellentétben olvastam a könyvet. Azt pedig csak én tudom, hogy miért tettem fel a kérdést, te nem tudod.
Te utasítod el azt, hogy betartsd az oldal szabályzatát!!!
Amenti a Duat, az egyiptomi túlvilág, a halottak birodalma.
Azt, hogy ezos megszállottak minek tartják nem tudom és nem is érdekel.
"Amenti" az ókori egyiptomi mitológiában egy hely neve, amely az alsó világban helyezkedik el, és ahol a halottak lelkei élnek. Az ókori egyiptomiak úgy hitték, hogy a halottak lelkei ebben az alsó világban élnek tovább, és különböző próbákon és megpróbáltatásokon kell átesniük, mielőtt elérhetik a halottak birodalmának végleges állapotát. Az "Amenti" kifejezést néha használják a spirituális utazásokkal és a halál utáni élettel kapcsolatos misztikus tanokban is.
"Arulu" a Védákban és a hinduizmusban használt kifejezés, amely az "ajándék" vagy "áldás" jelentésű. Az Arulu fogalmát gyakran az isteni áldások, kegyelem és a szeretet megnyilvánulásaként említik, amelyeket az istenség vagy a magasabb erők adnak az embereknek, akik azokra nyitottak és készek fogadni azokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!