Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi az "Amenti" és mi "Arulu"?...

Mi az "Amenti" és mi "Arulu"? (Az atlantiszi Thoth smaragdtáblái)

Figyelt kérdés

2020. jún. 22. 08:02
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
29%

Google: amenti arulu smaragdtábla

Egy percet sem kell eltöltened a kereséssel, hogy megtaláld a választ.

2020. jún. 22. 08:57
 2/19 A kérdező kommentje:
Nem tudod?
2020. jún. 22. 09:06
 3/19 anonim ***** válasza:
0%
De igen, rákerestem a Google-ben, és adott egy rakás találatot. Beleolvastam, meg is kaptam a válaszokat, de engem annyira nem érdekel ez, hogy jobban belemélyedjek.
2020. jún. 22. 09:12
 4/19 A kérdező kommentje:
Nem tudod a választ vagy nem érted a kérdést.
2020. jún. 22. 09:13
 5/19 A kérdező kommentje:

Hatalmas szövegértési problémád van. Ha értenéd a kérdést, akkor arra válaszolnál, ugyanis itt az a szabály, hogy akkor írj, ha tudod a választ.

A többi off!

2020. jún. 22. 09:15
 6/19 anonim ***** válasza:
38%

Leírhatok neked szavakat, hogy mit találtam, de nem biztos, hogy attól megértenéd a saját kérdésedre adott választ.

Segíteni szerettem volna egy módszerrel, bár ahhoz venni kell annyi fáradtságot, hogy begépelj 3 szót a Google keresőbe, aztán kiszűrd a megfelelő találatot.

De akkor segítek annyit, hogy adok egy linket:

[link]

2020. jún. 22. 09:20
 7/19 A kérdező kommentje:

Az a probléma, hogy nem segíteni akarsz, hanem offolni.

A "segítesz interneten keresni" kérdés nem ez a kérdés. Olvasd el a kérdést és arra válaszolj.

A "google-ben keresd meg" nem válasz a kérdésre.

2020. jún. 22. 10:07
 8/19 anonim ***** válasza:
26%

Ha nem vagy hajlandó megnézni, akkor többet nem tudok segíteni. Még könyvet is adott ki a találatok között.

Ezek után feltételezem, hogy vagy nem érdekel annyira, hogy utánaolvass, vagy velem szemben van olyan ellenérzésed, hogy bármit mondok, belekötsz. Sajnálom, nem bosszantani akartam, hanem segíteni.

De hátha jön majd valaki, aki jártas ebben, és majd elmondja, hogy mik ezek, amiket kérdeztél (és amit már rég tudnál, ha rákeresel)

2020. jún. 22. 10:26
 9/19 A kérdező kommentje:
Te nem segíteni akarsz, hanem a google-t akarod reklámozni.
2020. jún. 22. 10:28
 10/19 anonim ***** válasza:
13%
A tudáshoz való utat szerettem volna felvázolni. De nem akarok vitatkozni. Egyébként eltérhetünk annyiban a témától, hogy megkérdezzem, hogy szoktál-e Google-t használni, ha keresel valamit?
2020. jún. 22. 10:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!