Jehovatanúi mesélnétek nekem istenről?
Ajj jajj
'Fehérre meszelt sírokhoz hasonlíttok, amelyek kívülről szépnek látszanak, de belül tele vannak a halottak csontjaival s mindenféle undoksággal. 28Így ti is kívülről igazaknak látszotok az emberek szemében, de belül tele vagytok képmutatással'
Be fehérítik a sírt, azt mondják nincs pokol. De ez egy kettős értelmezésű ige. Itt is céloz a pokol létezéseben. Hisz isten oda kapcsoljátok a sírhoz, amit ti seolnak neveztek ami örök halál. De itt leírja az ige, hogy ez a sír televan csontokkal, és undoksággal, ezt értheti a pokol létezésére is egyben!
" Szerintem Jehova az igaz vallás. Mer sokat támadják őket. Az igazakat mindig üldözik. ,,
Rendben, kérlek támaszd alá az állításodat, hogy amit írsz az úgy van ahogy van. Egyébként elolvastam amit írtál, értelmetlen dolgokat írtál.
Azért van nem ismered a bibliát! Az sem tudod miről van szó. Így amit nem ismersz, azt nem értheted.
Igen azt hitten ők lesznek az igazak, te a biblia, elgondolkoztatott. Az a sor amit itt megosztottam.
nem relative hanem abszulute ertelmetlenek a hondolataid tehat Isten (Jehova) szerint #Kerdezo
igy csak biztatni tudlak arra hogy legy jo
Xy4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!