Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Jehovatanúi mesélnétek nekem...

George1113 kérdése:

Jehovatanúi mesélnétek nekem istenről?

Figyelt kérdés
Nagyon érdekel isten. A közelben nincsennek hívők. Az hallottam ez az igaz vallás. Mesélnétek istenről?
2020. jan. 9. 21:39
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 A kérdező kommentje:

Ajj jajj

'Fehérre meszelt sírokhoz hasonlíttok, amelyek kívülről szépnek látszanak, de belül tele vannak a halottak csontjaival s mindenféle undoksággal. 28Így ti is kívülről igazaknak látszotok az emberek szemében, de belül tele vagytok képmutatással'

Be fehérítik a sírt, azt mondják nincs pokol. De ez egy kettős értelmezésű ige. Itt is céloz a pokol létezéseben. Hisz isten oda kapcsoljátok a sírhoz, amit ti seolnak neveztek ami örök halál. De itt leírja az ige, hogy ez a sír televan csontokkal, és undoksággal, ezt értheti a pokol létezésére is egyben!

2020. jan. 10. 20:26
 22/66 A kérdező kommentje:
És a jövőről beszél az az ige, ami nemzedékünkre. Hú nagyon is bizonyítja. Hogy mennyire elferdítette a jehova szekta, a az igét. Most ki magyarázhatják a jehova, tanúi, a hamis bibliájukkal, de olvassák el. És ne ugy olvassák mint a ahogy tanítójuk tanította nekik, vagy ahogy a folyó iratok! Úgy olvassátok mint isten szava,ami örökké érvényes, és soha nem tűnik el, és a mainapra is ugyanúgy szól! Ez a hosszú ige,amit fentebb, bemásoltam. Olvassátok el, elvonatkozzva a hitetekkel. És rájöttök hogy ez bizony rólatok, jehova tanuiról, az iszlámról, a, buddháról,stb.
2020. jan. 10. 20:34
 23/66 A kérdező kommentje:
*szól
2020. jan. 10. 20:36
 24/66 anonim ***** válasza:
100%

" Szerintem Jehova az igaz vallás. Mer sokat támadják őket. Az igazakat mindig üldözik. ,,

Rendben, kérlek támaszd alá az állításodat, hogy amit írsz az úgy van ahogy van. Egyébként elolvastam amit írtál, értelmetlen dolgokat írtál.

2020. jan. 10. 21:26
 25/66 A kérdező kommentje:

Azért van nem ismered a bibliát! Az sem tudod miről van szó. Így amit nem ismersz, azt nem értheted.

Igen azt hitten ők lesznek az igazak, te a biblia, elgondolkoztatott. Az a sor amit itt megosztottam.

2020. jan. 10. 21:55
 26/66 anonim ***** válasza:
55%
A biblia is egy hazugság, lehazudja a csillagot az égről.:)
2020. jan. 10. 22:13
 27/66 A kérdező kommentje:
Azért gondol így mert mem ismered.
2020. jan. 10. 22:21
 28/66 A kérdező kommentje:
*Gondolod
2020. jan. 10. 22:22
 29/66 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

nem relative hanem abszulute ertelmetlenek a hondolataid tehat Isten (Jehova) szerint #Kerdezo

igy csak biztatni tudlak arra hogy legy jo

Xy4

2020. jan. 11. 05:11
 30/66 anonim ***** válasza:
13#, miért gondoljátok, hogy isten ezt akarja? Isten azt akarja, hogy fejlődj. Szerintetek a kutyáknak kell istenhit? Ahogy írtam, ez egy negatív polaritású katalizátor tenger. Egyértelműen minden bizonyosságot magunknak kell megszerezni.
2020. jan. 11. 08:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!