Mesélnétek nekem a KuKlux ról?
linket is küldhettek kiváncsi lettem
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__5984..
Ez miért ezotéria?
KuKlux egy rasszista amerikai eredetű társaság.A polgárháború után alapult meg, és céljuk az, hogy amerika az "amerikaiaké" legyen. Szóval utálják a nem fehéreket.
Igazad van, de ugyanez több nemzetről is elmondható.
Árpád Apánk sem lakatlan lakatlan területre vezette népét...
De mintha Árpád apánk nem verte volna úgy a mellét, hogy ő mekkora nagy magyar..khm :DD Az európai hódítók leszármazottai meg oda meg vissza vannak maguktól,hogy ők a hú, de nagy amerikaiak.Szerencsétlen indiánok meg mind a mai napig lapítanak, örülnek, hogy annyian maradtak, amennyien.
Persze ehhez Árpád idejében sem ártott volna élni, és megfigyelni, ők akkor hogyan viselkedtek :D Lehet, mégis verték a mellüket, ki tudja?
Meg félreértés ne essék, ismerek én sok normális "amerikait" (hódítók leszármazottait), de amikor egy látványosan nem indián veri a nyálát, meg követelőzik (mire föl?) akkor rendesen kinyílik a bicska a zsebemben.
De amúgy igazatok van, ezek a dolgok sok helyen fellelhetőek a világban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!