Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Jehovatanúi mesélnétek nekem...

George1113 kérdése:

Jehovatanúi mesélnétek nekem istenről?

Figyelt kérdés
Nagyon érdekel isten. A közelben nincsennek hívők. Az hallottam ez az igaz vallás. Mesélnétek istenről?
2020. jan. 9. 21:39
1 2 3 4 5 6 7
 1/66 anonim ***** válasza:
47%
"Mesélnétek istenről?" Melyikről?
2020. jan. 9. 22:17
 2/66 A kérdező kommentje:
Az igaz istenről.
2020. jan. 9. 22:23
 3/66 anonim ***** válasza:
51%
Tobb mintt 5,000 istenben hitt már az emberiség.nincs olyan hogy igazi isten,igaz vallás
2020. jan. 9. 22:27
 4/66 A kérdező kommentje:
Mivel tudod ezt bizonyítani?
2020. jan. 9. 22:28
 5/66 anonim ***** válasza:
60%
Személy szerint jobban hiszek az egyiptomi istenekben, és az ősi istenekben, mint abban, ami ma elterjedt. Azokban az időkben építették a piramisokat, pontos asztrológiai méréseket tudtak végezni, stb. És Jahve, meg Jézus idejében milyen jelentős dolog történt a prédikáláson kívül? Egyáltalán mi fűződik Jahve nevéhez a fenyegetőzésen kívül? Ja igen, az ember kiűzése a Paradicsomból, az egyiptomi csapások, az özönvíz, stb... nekem inkább valami egoista, tomboló 5 éves hülyegyereknek hangzik, aki túl sok hatalmat kapott.
2020. jan. 9. 22:37
 6/66 anonim ***** válasza:
40%
Pl a kereszténység is hatalmat segítette,kétlem hogy ezt egy isten fajta alak annyira akarná.
2020. jan. 9. 23:36
 7/66 anonim ***** válasza:
37%
Pl a deizmust még talán el is hiszem
2020. jan. 9. 23:37
 8/66 anonim ***** válasza:
45%
Csak én érzek benne szarkazmust?
2020. jan. 10. 06:54
 9/66 anonim ***** válasza:
62%

"Mivel tudod ezt bizonyítani?"

Természettudományos módszerekre gondolsz?

2020. jan. 10. 07:03
 10/66 anonim ***** válasza:

Tökéletes, végtelen, beláthatatlan. Olyan, minta tömény, maximális tökéletesség, fény árasztana el, végtelen szeretet, megértés.

Jelenleg nincs olyan vallás, ami az igaz lenne. Ezt bizonyítani csak egy nagy beszélgetésben tudnám. Ha a te vallásod tiszta, akkor már az. Ha azt hivatalosan bejelented, és nem emelsz ki aspektusokat, nem hagyod, hogy az istentelenség eltérítse a vallást a helyes útról, lesz. Ekkor szólj, segítek.

Jehova tanúi eredetileg jehovának a tanubizonyságát hirdették. A lényeg, hogy az az időszakra emlékeztetnek, mikor jehova irányított, majd lucifer átvette a földet. A lényeg, hogy jhve nagyon paradicsomi katalizátorokat szolgáltatott, ami miatt nem tudtak elég gyorsan fejlődni az akkoriak, aztán lucifer átvette a földet, s azóta elhalmoz minket negatív katalizátorral. A lényege a jehova tanuinak, hogy a mai borzalmas formája a földi rendszernek azzak van magyarázva, hogy intenzív fejlődésre vagyunk rakva, mert az ide kerülők nagyon szélsőségesen betegek.

Aztán, hogy ez azóta hova lett torzítva, nem tudom, de ugye az igaz vallásoknak( értsd úgy, hogy a vallásnak ágazatai), semmi közük az egyházakhoz, és már a jehova tanuiból is van egyház.

2020. jan. 10. 12:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!