Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért nem találják a hiányzó...

Miért nem találják a hiányzó láncszemet? Szerintetek beavatkozás történt?

Figyelt kérdés

Az evolúció egy biztos de nagyon lassú fejlődésnek tűnik. Nem tudom egyaltalan képes lett volna valaha kitermelni azt amik lettünk.

De szerintem nem.

2020. jan. 7. 20:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 A kérdező kommentje:
Ha te állítasz valamit, elég ha azt mondom elmebeteg vagy és igazam van? Nem kéne megvizsgálnunk amit állítasz?
2020. jan. 8. 01:30
 52/72 A kérdező kommentje:
Miért nem vizsgálják? Ennyit akart Hamer, hogy megvizsgálják nyílvánosan.
2020. jan. 8. 01:31
 53/72 A kérdező kommentje:
A bíróságon sem meg sehol nem kapott választ, "warum überprüfen Sie es nicht?" Szegény ennyit tudott hajtogatni
2020. jan. 8. 01:33
 54/72 A kérdező kommentje:
Tönkretették
2020. jan. 8. 01:34
 55/72 anonim ***** válasza:
100%

Csak be kéne sétálnia bármelyik kutatócsoporthoz, és talál olyanokat (akár engem is) aki éjszaka hajlandó bentmaradni a laborban és elvégezni a kísérlereket, majd leközölni.

Egyébként ő is megtehetné, hogy részletesen kivizsgált gyógyhatást és eseteket átad adatként. Nyilván ez sohasem történik meg, mert ha megpróbálná megismételni valaki ellenőrzött körülmények között, akkor NEM működne. Ezzel be is zárná a boltot, sőt még talán börtönbe is kerülne foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt.

Ez akkora orvosi csoda lenne, hogy a kegnívósabb lap hozná le azonnal... ehelyett egy mocskos csalás és 2 bites procival bíró emberek lehúzása.

2020. jan. 8. 01:34
 56/72 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként meg vizsgálták, komoly szakemberek több száz oldalon foglalkoztak ezzel az elmebeteggel.

Egy gimis biosztudással belátható és cáfolható az állításai 95%-a. A többi meg kísérlettel, vagy adatok beszolgáltatásával.

Ezen okból kifolyólag ha én akár egyetlen ilyen elvi hibával kezdenék el publikálni, úgy kivágnának mint a szar. És teljesen jogosan.

2020. jan. 8. 01:38
 57/72 A kérdező kommentje:

1 nem vizsgálta senki!!

2 ült börtönbe

3 több mint 2 éve meghalt

4 eltiltották minden orvosi intezmenytöl

5 probalkozott, spanyolorszagban reszben sikerült, nem ismertek el vegül

2020. jan. 8. 01:42
 58/72 A kérdező kommentje:
Németországban mindenki vele volt. De a háttérhatalom ellen ez kevés volt
2020. jan. 8. 01:44
 59/72 anonim ***** válasza:
65%

Kérdező nem leszek tudományos.

Én egyszerűen nem hiszek ebben. Tény valamilyen szintű evolúció létezik, fejlődés alkalmazkodás, stb.

azonban az egysejtűből, szárazföldi élővilág, azt nehezen nyelem le.

"Miért nem találják a hiányzó láncszemet?"

Szerintem egyszerűen nincs, hiányzó láncszem, "rokoni" kapcsolat lehet mint a csimpánzzal, de ennyi ( értsd: sasnak, a verébhez).

Szigorúan nézve sosem hagytunk fel a gyűjtögető életmóddal, csak nem napról, napra hanem, jó esetben kicsit tovább ;). meg nem élelmiszert (zöldséget, gyümölcsöt) gyűjtünk és mellette nem hajtjuk a vadat. Helyette hajtjuk és gyűjtjük a pénzt, hogy valamelyest megéljünk. Hol tudatos? Ez nem ugyan az az ösztön, más csomagolásban? ;)

"Szerintetek beavatkozás történt?"

Persze erre is vannak egész jó elképzelések.

Mi van ha mi vagyunk, a Földet megszálló idegen faj?

Hisz mióta a homosapiens a Földet tapossa, azóta pusztítja a természetet, nem együtt él vele/rajta, hanem uralja és igába hajtja azt...Hány (növény és állat) faj, teljes pusztulása róható fel az emberiség számlájára? S az emberiségen belüliekről szó se essék, azok vagy asszimiláltak, vagy "eltűntek".

2020. jan. 8. 08:19
 60/72 anonim ***** válasza:
18%
Sziasztok, szerintem nem az a kérdés hogy eltusoltak-e hiányzó láncszemet, hanem hogy jöhetett volna létre egysejtűből egy ilyen komplex lény mint mi vagy az állatok..ugye senki sem bírja elképzelni hogy ez véletlenek sorozata? Hogy egy villámcsapás meg nem tudom mi miatt létrejön egy élő sejt "véletlenül" EGYSZER egy pocsolyában, oké. Na de utána? Véletlenül ez sokszor megismétlődött, ez a véletlen? És aztán ha létrejön egy egyszerű szervezet, feltételezett intelligencia nélkül mégis az hogy dönt úgy hogy pár milliárd év múlva okostelefont nyomkodó kétlábú lesz? És egyébként 2 milliárd év az nem sok.
2020. jan. 8. 12:03
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!