Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért nem találják a hiányzó...

Miért nem találják a hiányzó láncszemet? Szerintetek beavatkozás történt?

Figyelt kérdés

Az evolúció egy biztos de nagyon lassú fejlődésnek tűnik. Nem tudom egyaltalan képes lett volna valaha kitermelni azt amik lettünk.

De szerintem nem.

2020. jan. 7. 20:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 anonim ***** válasza:
83%

Ez a tudat és öntudat téma mindig egy nagy félreértéshalmaz.

Tudata minden bizonnyal elég sok állatnak lehet, de főleg a gerinces magasabb rendű emlősökről beszélünk. Ez a belső mozi, amit mi is megélünk. Ez könnyedén létezhet egy macseknál aki egész nap alszik, játszik, de felismeri a környezetét, gondolkozik, és bár alacsonyabb szinten és főleg az ösztönei vezérlésére, de tervez, reagál. Pl a memóriájából egy asszociációnak hála előjön a kellemes meleg szoba, meg a kajaillat és emiatt bekéreckedik a házba.

Az csak egy extra magasabb rendű kognitív fícsör, hogy egóként fogja fel magát az ember, vagy állat és felismeri magát pl a tükörben vagy magáról beszél. Ez az öntudat.

Nem mellesleg, az öntudat embereknél is könnyen elveszhet demencia vagy drogok, alkohol hatására. A tudat ettől még ott van, csak butára iszod-szívod-gombázod magad :)

2020. jan. 7. 22:50
 22/72 hollófernyiges ***** válasza:
88%
5%os agykihasználás, ezotévés rákelmélet, ez a topic megérett az Ezotériába való áthelyezésre.
2020. jan. 7. 22:57
 23/72 anonim ***** válasza:
80%

A kérdező vajon honnan veszi ezt a tömény ezoterikus maszlagot?

Biz' isten, olyan is van benne, amit még soha nem hallottam.

Van egy olyan érzésem, hogy ennyire hülye nem lehet senki, ő egyszerűen egy sima provokátor.

Eleve miért nem az ezotériába ment ekkora hülyeségekkel?

2020. jan. 7. 23:00
 24/72 anonim ***** válasza:
100%
Hol veszett el a kérdés maga, és hova is jutottunk?
2020. jan. 7. 23:04
 25/72 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha belőled indulunk ki akkor én is csodálkozok rajta néha...
2020. jan. 7. 23:05
 26/72 anonim ***** válasza:
82%

Megtaláltam ezt a csontos elméletet:

Nyilván egy bolond csalótól vette valamilyen áltudományos oldalról

Részletes cáfolat:

[link]

2020. jan. 7. 23:11
 27/72 A kérdező kommentje:
26: biz isten mi is észrevettük hogy te még sokmindent nem hallottál bátyámuram 😂😂
2020. jan. 7. 23:19
 28/72 A kérdező kommentje:

29: részletes cáfolat?? 😂😂😂

Nem neveted el magad amikor ilyeneket írsz?

2020. jan. 7. 23:23
 29/72 EagleHUN ***** válasza:
100%

Nem olvastam végig előzőeket. Csak a kérdésre:

Pont nemrég kerültek elő olyan leletek és bizonyítékok amelyek miatt az ember evolúcióját már 7 millió évnél is hosszabbra kellett tenni. Ennyi idő mire nem elég? Simán kitermelte.

Amúgy meg ezt az önző, mohó, buta, ön és bolygópusztító, idióta emberiséget amúgy sem nagy kunszt kitermelni. Nagyon el van szállva magától az emberiség hogy miket "elért" aztán jön egy kis időjárási anomália és rágyújt egy földrészt úgy hogy nem is tud ellene semmit tenni. Ilyenkor nem tudom eldönteni most sírjak vagy nevessek...

2020. jan. 7. 23:32
 30/72 anonim ***** válasza:
85%

# 32

ne is olvasd a válaszokat!

a kérdezőt nem nagyon érdeklik a tények, csak unatkozik

2020. jan. 7. 23:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!