Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért nem találják a hiányzó...

Miért nem találják a hiányzó láncszemet? Szerintetek beavatkozás történt?

Figyelt kérdés

Az evolúció egy biztos de nagyon lassú fejlődésnek tűnik. Nem tudom egyaltalan képes lett volna valaha kitermelni azt amik lettünk.

De szerintem nem.

2020. jan. 7. 20:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 A kérdező kommentje:
Max téged nem érdekelnek. Engem igen. Te akarsz a b uta b irkák közé tartozni, nem én. Hiszel egy ilyen megélhetési szkeptikus oldalnak, ami hazudozik.
2020. jan. 7. 23:45
 32/72 A kérdező kommentje:
Én egyáltalán nem akartam ebbe az irányba menni, te viszed erre a témát. De ha annyira akarod tessék b utuska: Helmut Pilhar a Dr Hamer önkéntes utódja, youtube on megtalálod, mindenki elismeri, leszámítva a gyógyszeripart
2020. jan. 7. 23:49
 33/72 anonim ***** válasza:
69%
2020. jan. 8. 00:03
 34/72 A kérdező kommentje:
2020. jan. 8. 00:20
 35/72 A kérdező kommentje:
Dr. Gelléri Julianna ellen is találsz valami szélszámos lejárató hazugságot?
2020. jan. 8. 00:22
 36/72 anonim ***** válasza:
82%

B+ Olvasd már el légyszíves a cikket a Szkeptikus-on. Tele van ellenőrizhető és részletesen alátámasztott tudományos forrásokkal. (NCBI cikkek pl)

Az általad linkelt dolgok NEM tudományos és validált források. Én is bármit összehazudhatok az interneten, még csak be se csuknak érte.

Kivéve ha rákos betegek halálát okoznám a sarlatánsággal. Azért börtön jár.

2020. jan. 8. 00:35
 37/72 anonim ***** válasza:
86%

#38, Remélem ezt a mocskos csaló vén k...rvát mielőbb lecsukják, vagy száműzik hogy a német orvost is.

Akkora mérhetetlen f..szságokat állít ebben a videóban hogy az félelmetes.

2020. jan. 8. 00:39
 38/72 A kérdező kommentje:

Te b+,semmi sincs a cikkben ami tudományosan alátámasztott, nyisd már ki a szemed. Ne kapirgálj mint egy tyúkagyú tyúk, hanem áss mélyebbre ha megakarsz tudni/érteni valamit.

Hamert elmebetegnek nyílvánították, minthogy mindig ez az eljárás amikor valaki komoly háttérhatalmi érdekek ellen megy.1 bennfentes Pszichológus ezt megerősíti és el vagy tüntetve.

A módszereit soha nem vizsgálták, csak tapasztalati látszata van. Épp ezért nem tudsz tudományos cáfolatot mutatni. Miért nem vizsgálták/vizsgálják? Igen voltak halottak, csakhogy egytized annyi mint a normál orvoslásban.

2020. jan. 8. 00:48
 39/72 anonim ***** válasza:
60%

Olvasd el a Szkeptikus blogos cikket, kb 80 nagyon komoly forrássak és bizonyétékok - szó szerint- millióival van alátámasztva, hogy egy rohadtul kártékony és nagyon veszélyes áltudományos tan.

Valószínűleg több száz beteg halálát okozhatta már.

Ez a magyar "homeopátiás-orvos" pedig felháborító hogy praktizálhat, mikor a homeopátiát egyértelműen hatástalannak és placebónak nyilvánították MINDEN tudományos kísérlet és teszt azt bizonyította hogy higított hatóanyagot már nem tartalmazó cukorgolyók nulla hatással bírnak, a placeboval szemben.

Ez egy csaló aki képes 20000 Ft-t lehúzni egy szerencsétlen reménykedő rákbetegből, akinek bemeséli hogy a válása okozta a méhnyakrákot.

...instant életfogyt börtön vagy fejlövést édemelne.

2020. jan. 8. 00:53
 40/72 A kérdező kommentje:

1 nincs benne semmilyen tudományos alátámasztás, mert nem is lehet.

2 te egy egyszerű ember vagy mint 1 bot

3 ne adj isten megélnéd a rákot, a kemo után lesz két éved hogy elgondolkozz és megbánd, több nem lesz.

Őmiatta senki sem halt meg, csak a rák miatt.

De a normál orvoslás után 10szer annyian mint a uj medizin kezeles utan

2020. jan. 8. 01:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!