Ez nagyon jó érzés volt. : ) veled már történt ilyen? :D.
Kb. egy hete nem találkoztam a barátommal, és ma éjjel róla álmodtam. Álmom végén megölelt,és ezt a reális világbn is éreztem. Éreztem,hogy valaki átöleli a testemet, én meg vissza. Ez az érzés nem álombeli volt, mert már ébredeztem akkor. Nagyon jó érzés volt. :)
De mitől lehetett ez? veled már történt hasonló?:) elmeséled?:)
Hmm velem is történt vmi ilyesmi de mégsem ien:)
nekem olyan volt egyszer h már félálomban voltam este talán el is kezdtem vna vmit álmodni demár arra nem emlékszem...és akk azt éreztem mintha valaki hozzámérne gyengén a vállamnál és szólitott a nevemen h keljek fel, de rendesen hallottam a hangotmintha valódi lenne... férfihang volt először azt hittem anyu párja de nem volt benn a szobában nem is tudom nem nagyon hasonlitott senkinek a hangjára az a hang...anyumnak montam másnap és ő azt monta lehet h valami jó szellem volt aki megakadályozta h valami rosszat álmodjak...vagy valami őrangyal
ma 00:55-ös:
Ilyen velem is történt, pont tegnap éjjel. bár nem ért hozzám, de olyan volt, mintha fölöttem állt volna és engem nézett volna egy ember, és a nevemet mondta. Kinyitottam azonnal a szemem de sehol nem volt senki. Még annyira mély álomban nem voltam, sőt, talán még a félálom szakaszába sem értem... :S
Én régebben kb. félálomban beszélni kezdtem a barátomhoz, meséltem az aznapi élményeimről (fennhangon :D), de sosem válaszolt (az lett volna a nagy szám xD), ekkor keresni kezdtem magam mellett, simogattam a párnát, a lepedőt, de miután nem éreztem őt, felébredtem :D Jó és egyben szörnyű is volt erre ébredni, és legalább 2 hónapon keresztül minden második reggel ezt eljátszottam :D
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!