Ez nagyon jó érzés volt. : ) veled már történt ilyen? :D.
Kb. egy hete nem találkoztam a barátommal, és ma éjjel róla álmodtam. Álmom végén megölelt,és ezt a reális világbn is éreztem. Éreztem,hogy valaki átöleli a testemet, én meg vissza. Ez az érzés nem álombeli volt, mert már ébredeztem akkor. Nagyon jó érzés volt. :)
De mitől lehetett ez? veled már történt hasonló?:) elmeséled?:)
Igen volt:) Akkor már én is nagyon vágytam rá amikor történt:) Valahol kint voltunk hidegben a szabad ég alatt(sokat fáztam éjjel:P), esett a hó is, ő meg magához ölelt, rám nézett és adott egy csókot:))
Annyira reális volt, annyira átéreztem. Az egész napom szebb lett tőle:)
Velem is gyakran előfordul, bár engem már a mosolya is felvillanyoz, és persze már pusztán az, hogy vele álmodom.
Egyszerű a magyarázat, vágyunk a közelségére, nagyon, nagyon, nagyon, szinte magunkhoz "idézzük", tehát elképzeljük, hogy velünk van.
Érdemes ilyenkor kicsit puhatolózni, hogy vele nem történt -e meg azon az éjjelen hasonló álom, mert ha érzékenyek vagyunk egymásra, akkor még az is előfordulhat :)
19:57:
Nekem is azonnal az alvásparalízis ugrott be a kérdésről.
19:01. : igen,kellett pisilnem. mikor felébredtem, rögtön elis mentem. :) de szerintem mindeki igy van vele :)
19:17. : ez egy nagyon aranyos álom lehetett, kívánom, hogy legyen még ilyen. :D amúgy az én napom is szebb lett. :)
19:26. : örülök,hogy veled előszokott fordulni :) nagyon jó érzés lehet, biztos. :) :D.
Amúgy nem tudom.. ő sajnos nagyon ritkán álmodik rólam :(
19:34. : csókkal? az még jobb lehetett :) tudatos álom... az is meglehet. bár attól kicsit félek.. :)
19:57; 20:10. : sajnos arról nem tudom miaz. :$
20:47.: vicces álom lehetett :D én egyszer barátnőmnél aludtam, egy ágyban aludtunk. Fordult egyet, és agyon csapott. Álmomban -ahol fejen csapott - eltaláltak egy kosárlabdával. :D
20:50.: ó, sajnálom. :\ az nem lehetett kellemes, valóban. remélem lesznek majd szép álmaid is :D amúgy. nehogy gépfüggő legyél
óóó mennyiszer volt nekem ilyen álmom:)
Kár, hogy mostanába, sokkal rosszabbak vették át a helyét:(
A régi csókos szeretlekes, ölelkezős álmokat akarom:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!