Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi lenne a véleményed az...

Mi lenne a véleményed az abortuszról, ha sok tudós szerint éreznének a magzatok?

Figyelt kérdés

Van egy elveszett iker szindróma nevű jelenség. A terhességek sokkal nagyobb hányada ikerterhességnek indul, aztán elhal az egyik testvér pár hetesen, 1-2 hónaposan vagy később. Ilyen esetekben a megszületett testvérnek pszichés problémái lesznek, pl. gyakran hatalmas bűntudat, szomorúság gyötri, szándékosan rosszul él. (Magam is ilyen vagyok.) Néhány módszerrel előhozhatóak az akkori, tehát néhány hetes érzelmek, a legbonyolultabb érzelmek is. Bár ezek még másfajta, kezdetlegesebb, de sokkal erősebb érzelmek (ezért olyan meghatározók később is). Tehát vannak módszerek, pl. kineziológia, melyek bizonyítják, hogy ezek az érzések megtörténtek, azaz a magzatok néhány hetes kortól már nagyon is éreznek, még erősebben, mint egy felnőtt ember.

[link]

[link]

2019. szept. 9. 08:18
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 A kérdező kommentje:
Szellemekkel is több millióan találkoztak, de nem lehet bebizonyítani. (Bár akadnak felvételek is.) Annyira hihetetlen, hogy nem hiszik el. Vagy az elektronikus eszközök döglenek be. Nem hiszem, hogy bármelyik válaszoló volt kineziológusnál...
2019. szept. 14. 19:23
 42/61 anonim ***** válasza:
58%
Szellemek nem léteznék. Ez már fizikailag bizonyított. Elég az energiamegmaradásból levezetni. De felesleges elkezdenem ezt írogatni. Egy kukkot sem értenél belőle....
2019. szept. 14. 19:37
 43/61 A kérdező kommentje:
Fizikailag lehet, hogy bizonyított, mégis több millióan voltak már a túloldalon, pontosan le tudják írni élményeiket, míg mások tapasztaltak ilyen tevékenységet (még ördögűzés is van). Bár a kineziológia valóban bizonyítható, azt csak kevesen ismerik.
2019. szept. 14. 20:01
 44/61 anonim ***** válasza:
70%
Oké, ha te mondod. És, ha tudják, hogy van túlvilág ahol szellemként létezhetnek tovább, mindenféle fájdalom és egyéb dolog nélkül örökkön ökörökké, akkor miért nem ölik meg magukat, ha ott úgy is jobb? ;). Mert én is olvastam dolgokat, hogy ott milyen kellemes volt. De az összes ilyen iromány bullshit, kitaláció vagy csak szimplán az agy kreálta ezt a helyzetet.
2019. szept. 14. 22:57
 45/61 anonim ***** válasza:
5%

Kineziológ, homeopata, tenyérjós, asztrológus és egyéb agyzsibbasztó "tudományok" művelőihez ÉRTELMES ember nem jár.

Akit meg le lehet húzni a XXI. században ilyen mesékkel, az megérdemli. Csak az a kár, hogy ezeknek még választási joguk is van, ezért tart itt az ország...

2019. szept. 15. 10:51
 46/61 anonim ***** válasza:
0%
...ha úgyis van túlvilág, akkor meg főleg miért aggódsz az abortusz miatt?!
2019. szept. 15. 10:53
 47/61 A kérdező kommentje:
A kineziológia, pszichológia azért más, mint a homeopátia, legalábbis utóbbiban nem hiszek, előbbi viszont bizonyított. Működik, méghozzá azonnal, mérhető tudomány. Csak nagyon kevesen ismerik, mint látható.
2019. szept. 15. 18:21
 48/61 anonim ***** válasza:

Egy kimerítően részletes, korszerű könyv:

[link]

"A magzat fájdalomérzését a meglévõ anatómiai és élettani bizonyítékok alapján lehet megítélni.

Ez a legkorábbi idõpont, amikor az analgesia szükség esetén megfontolandó. A stresszreakció vizsgálható, hogy az okozott trauma fokát megállapíthassuk. A thalamus-subcorticalis lemez közti összeköttetések a 17. hét körül kezdõdnek és a 26. héttõl épülnek ki (Fitzgerald, 1993), a thalamocorticalis

rostok pedig a 23-30. hét között fejlõdnek ki. A fájdalomérzõ funkcionális rendszer a terhesség 26.

hetétõl képes érzékelni, attól kezdve beszélhetünk a magzat fájdalomérzésérõl, mivel az elõtt az agykéreg nem funkcionál (Fitzgerald, 1995; Glover, Fisk, 1996). A 26. hét táján kezdõdik a perifériás

idegek, a gerincvelõ, agytörzs, thalamus és agykéreg szerkezeti egységbe integrálódása (Wiese,

1997)."

2019. szept. 17. 10:37
 49/61 A kérdező kommentje:
Ezt én is tudom, ennek ellenére pár hetes korban nemhogy érzések, érzelmek vannak a magzatban.
2019. szept. 17. 11:22
 50/61 anonim ***** válasza:
Az én véleményem erről az. Hogy teljesen minden hogy egy magzatnak mennyire fáj, vagy mennyire nem fáj az abortusz. Ha egy olyan családba születik bele ahol ütik , verik, éheztetik és minden egyéb dolog. Néhány hetes magzat még egy kifejletlen magzat, vagyis kifejletlen sejt. őszinte leszek nem szeretem a gyerekeket. De az sem ha valaki ellenzi az abortuszt. Nem tudhatod hogy mi zajlik le körülötte. esetleg anyagi problémái vannnak, e melett még albérletben él, fiatal, élni akar. Egyébként a tudósok az is állítják hogy az első vetetés után nem lehet több gyermeked. xd BAROMSÁG!!! tapasztalatból mondom, és nem csak vak infokból.
2019. szept. 17. 20:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!