Tudom, hogy nem mai hír, de van itt más is akit nagyon bosszant, hogy Matt Taylor karrierje tönkrement amiatt, hogy egy csapat hópihe megsértődött a felső miatt amit hordott?
Azért nem ment tönkre a karrierje, csak nyilvánosan elsírta magát a feminácik miatt.
A média manapság éles fegyver, amióta bárki írogathat bármit.
Ez az egész ügy rég nem a tudományról szól... sőt inkább a tudomány megalázása és bulvár szintre süllyesztése.
Tönkrement a karrierje? Ez mit takar?
Azt, hogy született róla pár negatív twitterbejegyzés, és ne adj' isten 1-2 cikk,vagy ténylegesen megvontak tőle lehetőségeket?
Mert az az általános, hogy egy férfi lehet pedofil, (r kelly, woody allen) nőverő (chris brown) strici (snoop dogg) vagy ennek a keveréke (trump) és mégsem történik semmi a karrierjükkel.
Ránts már elő pár cikket arról, hogy mi is történt ezzel a hülyepólóssal, légyszi...
Mondjuk én biztos nem kértem volna bocsánatot pár hülye b..szatlan humorérzék híján levő tyúk véleménye miatt.
Bár valószínűleg kényszeríthették rá felsőbb körökből.
Szerencsére sokan melléálltak. Ki is kell állni a feminácik ellen.
Nem tudom a feminácik mit tudnak avval az ellentmondással kezdeni, hogy jönnek a szexista kifejezéssel, amikor egy nőt hiányos ruházattal ábrázolnak.
Ezek tényleg azt hiszik, hogy csak a férfiak miatt történik mindez, valójában a nők ezt nem akarják, és nem akarnak senkinek sem tetszeni.
Komolyan, a feminácik sgghülyék, annyi eszük van mint egy lepkének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!