Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyha magammal beszélnék...

Hogyha magammal beszélnék valahogyan a múltban akkor ÉN emlékeznék rá valahogy? Tehát ilyen dupla emlék lenne.

Figyelt kérdés

2019. szept. 8. 21:16
 1/7 Thispain ***** válasza:
100%
Szerintem az két emlék lenne két szemszögből.
2019. szept. 8. 21:28
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
Ez egy paradoxon. Ha a múltba mennél, akkor időhurok alakulna ki és egy végtelen cikulsba esnél. Ilyenkor jön a kérdés, hogy mi van ha olyan időbe mséz, amikor még nem léteztél? Na ez meg már csalás, mert nem csak időutazás, hanem egy párhuzamos világ megteremtése. (csak valamiért rá akarod húzni, hogy nem az).
2019. szept. 8. 22:17
 3/7 anonim ***** válasza:
65%
*bocs az elgépelésért. Na szóval, ha a múltba utaznál, az emlékeid is csak a múltban lennének, vagy ha nem az már egy másik világ lenne. De nyilván nem tudsz utazni az időben. Mert idő nincs, de ha volna sem attól függene, hogy mennyire gyorsulsz és hasonló téveszmék. Ennél még az ezós alagútak is értelmesebbek.
2019. szept. 8. 22:21
 4/7 anonim ***** válasza:
83%
Mindig magaddal beszélsz, mert nem létezik semmi rajtad kívül.
2019. szept. 8. 23:23
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
4. régen én is ezen izéltem.
2019. szept. 8. 23:36
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha visszautazol a múltba, akkor az a múlt lenne a jövőd. És a jövőd nem tudná befolyásolni a későbbi jelened ami akkor már szintúgy a múltad lenne. Tehát a jövőd nem tudná befolyásolni a múltad.
2019. szept. 9. 21:33
 7/7 anonim ***** válasza:
50%

Igen és ha az az éned akihez vissza mentél az időben, emlékezve rád azaz magadra ugyan abba a korba lépve vajon újra megtenné(d) e?

Huhh, ezt még én sem értem igazán, de másképp nem ment...

2019. szept. 11. 04:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!