Ha meghal egy ember és újjászületik egy új testben akkor emlékezni fog azokra amit az előzö testében csinált?
Figyelt kérdés
Ez a k rva kérdés nagyon megfogott engem.2018. júl. 17. 23:28
1/21 anonim válasza:
Most talán emlékszel rá? Nem? Akkor a kérdést magadnak is meg tudod válaszolni.
2/21 A kérdező kommentje:
Az emlékekre gondolok
2018. júl. 17. 23:32
3/21 A kérdező kommentje:
Törölnek engem aztán frissülök és így tovább. Értem
2018. júl. 17. 23:33
4/21 anonim válasza:
Nem, csak a megvilágosodottak képesek rá.De engem jobban érdekel a jelenlegi életem.
5/21 anonim válasza:
Szerintem a Dejavu az, amikor az előző életünkből ugrik be a szitu amit akkor már megcsináltunk. Gondolj csak bele. Volt már olyan helyen Dejavu-m, ahol 100% hogy még előtte ott nem jártam.
6/21 anonim válasza:
Nem születik újjá, egy dobásod van, ne cseszd el.
A dejavu elmélet nem reális, mert nekem volt már olyan helyen dejavum, ami akkor épült pár hónapja.
A dejavu inkább az agyi fáradtság miatt alakul ki, valami meghibásodik benne, ha túlhasználod.
7/21 leértékelt válasza:
Nem. Te sem emlékszel arra, hogy egy aranyhal voltál előző életedben.
8/21 anonim válasza:
A ma élő emberek túlnyomó többségének nem lehetett előző élete. Hiszen ma sokkal többen élünk a Földön mint korábban.
9/21 anonim válasza:
Frissülsz, mint a Windows 10! :D
10/21 A kérdező kommentje:
Ja 😂
2018. júl. 18. 08:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!