Sokat gondolkodtam már ezen.Mivel semmire nem jöttem rá, ezért hiszem, hogy halálunk után lesz valami amiből kiderül.Ha nincs oka a létezésünknek, akkor önmagában az élet teljesen értelmetlen.
2018. júl. 15. 12:23
5/15 anonim válasza:
Melyik isten?
És ha ezt már tudod, akkor miért nem olvasod el, hogy aszerint a vallás szerint miért?
ÉS mi köze a "szerintem"-nek ahoz, hogy adott vallásban adott isten mit definiál, mint cél?
2018. júl. 15. 12:37
6/15 anonim válasza:
1. kérdés szinte naponta megjelenik, olvass vissza.
2. kérdés: Milyen okból, milyen feladatot kéne elvégeznünk?
Hát a Fökdön több mint 7 milliárd ember él jelenleg. Nem egyforma a feladatuk. A feladat az lehet, hogy az ember rátaláljon a 'sajátútjára' (szanszkrit svadharma) Ez egy nehéz, sok kitérővel és visszatalálással járó szellemi feladata - minden embernek. A nevelés akkor jó, ha ezt segíti: tehát hogy a gyerek felnőve a 'sajátútjára' találjon rá.
2018. júl. 15. 12:38
7/15 anonim válasza:
Magadon keresztül megisnerheted Isten szándékait.
2018. júl. 15. 13:51
8/15 anonim válasza:
Hogy szolgáljuk őt. Az első és legfontosabb parancs így szól :
1. Uradat Istenedet imádd és csak neki szólgálj. Mást Isteneket(sátán,démonok) ne imádj
2018. júl. 15. 14:05
9/15 szenes43 válasza:
Azért teremtett a saját képmására minket hogy éljünk a paradicsomba és Ő örömét lelje bennünk.Sajnos a bűnbeesés után ki lettünk(őseink) kergetve de Ő sosem fog büntetni minket,csak az arcunk verejtékével keressük meg a mindennapi betevőt. Istent nem félni kell! Csak tisztelni azáltal hogy emberként élünk s viselkedünk. A másik emberben az Ő képmását látjuk mint a másik is bennünk és nem azt letaposva érünk el bizonyos akkor jónak vélt céljainkat.
2018. júl. 15. 15:26
10/15 anonim válasza:
#3: Alain Delon teljesen normalis választ adott, csak ateista szemszögből.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!