Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha meghal egy ember és újjászü...

Ha meghal egy ember és újjászületik egy új testben akkor emlékezni fog azokra amit az előzö testében csinált?

Figyelt kérdés
Ez a k rva kérdés nagyon megfogott engem.

2018. júl. 17. 23:28
1 2 3
 11/21 szenes43 ***** válasza:
100%
Nem emlékezel és ez így van jól elrendezve.Képzeld el ha 20 évesen megkerülnél egy döntő életfeladatot(szabad akarat)és még úgy élnél 60 évet és azon filoznál hogy az 5.vagy X.inkarnációm sem volt hiba nélkül való ,esetleg kudarc.
2018. júl. 18. 09:00
 12/21 anonim ***** válasza:
84%

A reinkarnációs sztorikban általában gyerekek emlékeznek az előző értükre/halálukra álmok formájában. Vagy nagyon érdeklődnek valami iránt ami általában nem foglalkoztat ilyen pici gyerekeket, esetleg rettegnek valamitől ami alaptalan... Aztán pár éves korunk után elvileg elfelejtjük az előző életünket.

Érdemes utánaolvasni reinkarnációs történeteknek, vannak köztük egészen érdekes és hihetetlen sztorik is :)

2018. júl. 18. 09:18
 13/21 anonim ***** válasza:
61%
Én elég szkeptikus vagyok ezzel a témával (mint ahogy sok másikkal is), mert alapvetően nem hiszem hogy ez lehetséges, viszont tényleg vannak nagyon meghökkentő történetek a reinkarnációról. Ezért kételkedem magamban, és ezért vagyok ilyen szkeptikus.
2018. júl. 18. 09:37
 14/21 anonim ***** válasza:
34%

Történetek, amiket nem tudsz ellenőrizni, legfeljebb elhihetsz.

Történetek a Grincsről is vannak.

2018. júl. 18. 10:25
 15/21 anonim ***** válasza:
38%

A tudatunk, belső értékrendünk, tulajdonságaink, emlékeink csak sok kis szinapszis tüzelésének kombinációja a jelenlegi testünk agyában, semmi természetfeletti nincs benne, ezek megszűnnek a halállal.

Az entitásunk a kérdéses, hogy maga a létezésre való jogosultságunk megmarad-e, vagy minden megszülető élet egy újonnan keletkezett "vezérlő".

Szerintem az élőlények számosságának időbeli változásából adódóan két opció lehetséges; vagy mindenki különböző és új, vagy mindenki egyetlen, ugyanazon entitás, sorban leélve az összes valaha létrejött, jelen, és a jövőben keletkező életet.

2018. júl. 18. 11:32
 16/21 leértékelt ***** válasza:
33%
Ha csótány leszel következő életedben biztos nagy élmény lesz. Én kukoricadara leszek. Az előttem lévő biztos darált hús.
2018. júl. 18. 12:16
 17/21 leértékelt ***** válasza:
8%
Frissülsz, mint a Windows 95... Ja, az nem frissül.
2018. júl. 18. 12:21
 18/21 anonim ***** válasza:
39%
Nem tudom, en nem emlekszem az biztos. Persze, az is lehet, hogy most "vagyok itt" először, vagy jól sikerült a "törles".
2018. júl. 19. 00:06
 19/21 anonim ***** válasza:
48%

"...lehet, hogy most "vagyok itt" először, vagy jól sikerült a "törles"."

...vagy nincs reinkarnáció.

2018. júl. 19. 08:56
 20/21 anonim ***** válasza:
#19: Igen, ez is egy lehetőség, mint a többi. Ebben a témában, semmi sem biztos es nem is lesz az, élő ember számára.
2018. júl. 19. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!