Élhet-e tudatunk egy másik planéta szülötteként, miközben emberként alszunk és fordítva, lehet 2 életünk egyszerre?
Hasonló dolgon már én is elmélkedtem.
Azt mondják, az idő nem létezik a szellemi világban és hogy minden egy időben történik. Így szerintem elképzelhető, az összes életünk egyszerre zajlik, így más bolygón is lehetséges. Viszont a dolog elég összetett, mert most erre az életünkre fókuszálunk, így ennek a történéseire emlékszünk nagyrészt. Ezt leszámítva volt már olyan valóságos álmom, ahol egy űrhajó szerű járművön repkedtem test nélkül, vagy víz alatt léteztem, így szerintem lehetséges. De nyilván biztos választ nem tudok adni.
Ha feltételezzük, hogy tudatunk önálló, akkor igen. hiszen nincs nálunk alvás közben.
Viszont felmerül a kérdés, mi van a másik egyénnel, mikor mi az itteni életünkben (ébredés után) tudatunknál vagyunk?
Egyszerre két helyen nem élhetünk egy tudattal úgy, hogy ne vennénk tudomást a másik életünkről.
Ez ellentmond első mondatomnak és cáfolja azt.
A válaszom tehát egyértelmű NEM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!