Mi ez, ha nem dupla deja vu érzés?
Éppen egy történetet írtam a gépemen, amikor az utolsó leírt mondatot visszaolvasva "rájöttem", hogy már egyszer leírtam és elolvastam ezt a mondatot, és már akkor is deja vu érzés fogott ell. Tisztán emlékszem, hogy az ezelőtti alkalommal azon gondolkodtam, ha kitörlöm az egyik névelőt a mondatból, jobban fog-e hangzani. Na, ezúttal is meg akartam nézni, hogy a névelőt kitörüljem-e, de annyira meglepődtem a felfedezésen és a deja vu-n, hogy abbahagytam az írást.
Hogy lehetséges ez a dupla deja vu érzés, hisz ezt a mondatot most először írtam le, és mégis visszaolvasva tisztán emlékszem, hogy "akkor" is ez a mondat volt?
És ha csak egy sima deja vu érzés volt, hogy lehet, hogy emlékszem, mi "kéne" történjen utána (ami végül nem történt meg a meglepettségem miatt)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!