Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mi történik ekkor? Az élet...

Mi történik ekkor? Az élet közbe szól?

Figyelt kérdés

Mi van akkor ha neked van egy feladatod amit nem teljesítesz mert félsz ? Az élet rád kényszeríti?

Egy példán keresztül szeretném elmondani. Adott egy munkahely amit nem szeretsz, nem haladsz vele előre semmilyen téren. S minden jel arra mutat hogy ott kell hagyni és tovább kell lépned. S ebben megerősítést is kapsz.

De te nem mersz lépni. Ott a lehetőség hogy kilepsz de nem teszed. Mert félsz mert bizonytalan vagy. De nem az a te utad. Mi történik ilyenkor?

Az élet keményebb eszközöket alkalmaz? Mondjuk ebben az esetben kirugnak?

Arra vagyok kíváncsi ha nem merünk valamit meglepni akkor az élet /sors vagy bármi, rád kényszeríti azt? Hogy azt az utat járd ami a tiéd? S nem mást?

2019. márc. 22. 20:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ez egy nagyon érdekes kérdés, és nálam találó is...

Jelenleg nem tudom, hogy mi az életfeladatom, de valamit érzek ezzel kapcsolatban (körvonalakban meg tudom határozni magamnak). Jelenleg nem szeretem a munkahelyemet, és sok dolog jön nehézség, amivel nem feltétlen tudok helyesen megküzdeni, így valóban az mutatkozik ki, hogy mennem kell onnan, jelek vannak már erre vonatkozóan.

Jelenleg lenne egy lehetőségem dobbantani, de nem egyből egy másik helyre, hanem pár hónapos kezdéssel. Addig mit csináljak? Lépjek ki a semmibe? Maradjak, hogy újabb jeleket kapjak, hogy a jelenlegi helyemen nem kellene maradnom?

Azt érzem, hogy jól fogalmaztál Kedves Kérdező: "Az élet keményebb eszközöket alkalmaz?". Igen.

"Arra vagyok kíváncsi ha nem merünk valamit meglepni akkor az élet /sors vagy bármi, rád kényszeríti azt? Hogy azt az utat járd ami a tiéd? S nem mást?": erre is azt tudom mondani, hogy sajnos igen, ezt teszi az élet.

2019. márc. 23. 08:52
 12/15 A kérdező kommentje:

Tudjátok én elég szkeptikus ember vagy ilyen téren..

De elmentem egy nap egy hölgyhöz kíváncsiságból aki az őrangyaloddal kommunikál. Vagyis közvetíti amit az angyalod üzen neked lényegében.

Elképeszto volt ugyanis úgy mentem oda hogy bennem az volt hogy nagyon úgy érzem nem jó helyen vagyok. A munkahelyem nem az én utam. Valahogy semmilyen téren nem fejlődtem csak toporogtam egy helyben. Se pénz, se elismerés se semmi. Ez nagyon bántott, úgy éreztem elbutulok a munkában és nem az én utamat járok.

Lényeg a lényeg hogy bementem hozzá. Levettem a kabátom leultem és mielőtt bármit mondhattwm volna a hölgy azt mondta minden kérdés nélkül hogy a munkahelyemet látja. Hogy nagyon nem jó nekem ott. S midnent elmondott lényegeben ami bennem volt. Ugyanazt az érzést, érzéseket mondta el amik bennem is megfogalmazódtak.

Pedig azt sem mondtam milyen témában megyek. Teljesen ledobbentem. Azt mondta hogy ne várjak elismerést itt, s lesz lehetőségem kilepni tegyem is meg. Ne féljek,csak bátran. Mert ez most nem szolgál engem. Le kell zarnom. Nem az én utam.

Mindenben igaza volt. Úgy történt minden. De én nem éltem a lehetőséggel. S most valahogy le se tudom írni de úgy érzem hibát követtem el. Még nehezebben megyek be dolgozni. Meg jobban érzem a fasultsagot..

Szkeptikus voltam de eszméletlen amit ez a hölgy tudott.. Es minden bejott. Igaza volt.

De mivel nem léptem meg amit mondott így nem tudom most mit tegyek.

2019. márc. 23. 12:25
 13/15 anonim ***** válasza:

Döntsd el, hogy szkeptikus vagy vagy már nem? :)

Amit én ajánlok neked: imádkozz... nem kell "rendes" imát mondani ha nem szeretnél, csak egyszerűen a saját szavaiddal fogalmazd meg mit szeretnél kérni, mire vágysz és köszönd is meg, hogy megkapod az útmutatást, a lehetőséget a továbblépésre. A hála ima azért fontos, mert ez a legerősebb hit... ha már előre megköszönöd, mert "tudod" hogy megkapod. Ha ezt megteszed, hidd el előbb-utóbb jönni fog egy másik lehetőség... de azt már ne hagyd ki :)

Van egy aranyos sztori erre (szó szerint nem tudom idézni, de a lényegét érteni fogod)

Egy falut elönt az özönvíz, Józsi bácsi a háza tetejére kuporodik és várja hogy Isten megmentse. Jön egy kis csónak, szólnak neki, hogy szálljon fel rá, kiviszik a partra.. de ő ott marad, mondván "nincs szükségem hajóra, Isten meg fog menteni" így telnek a napok, több csónak is érkezik, de Józsi bácsi egyikre se száll fel. Miután éhen hal, felmegy a mennybe, ott áll Isten előtt és kérdi, hogy hát én hittem benned, miért nem mentettél meg??? Mire Isten: Több csónakot is küldtem neked, hogy megmentselek, de te nem éltél a lehetőséggel.

Hát valahogy így működik... kapni fogsz lehetőséget, de a szabad akaratod megmarad... merj lépni a következő lehetőségnél :) Sok szerencsét!

2019. márc. 23. 13:25
 14/15 anonim ***** válasza:
Mindig vannak új lehetőségek.
2019. márc. 24. 07:35
 15/15 anonim ***** válasza:

"nem azt az életet élni, amit "Odafönt", születésünk előtt elterveztünk"

Ezek szerint a sok éhező és nyomorgó ember azt az életet tervezte el magának születése előtt?

Ezt kijelenteni már nem is meredek, hanem egyenesen merőleges!

2019. márc. 31. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!