Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mi történik ekkor? Az élet...

Mi történik ekkor? Az élet közbe szól?

Figyelt kérdés

Mi van akkor ha neked van egy feladatod amit nem teljesítesz mert félsz ? Az élet rád kényszeríti?

Egy példán keresztül szeretném elmondani. Adott egy munkahely amit nem szeretsz, nem haladsz vele előre semmilyen téren. S minden jel arra mutat hogy ott kell hagyni és tovább kell lépned. S ebben megerősítést is kapsz.

De te nem mersz lépni. Ott a lehetőség hogy kilepsz de nem teszed. Mert félsz mert bizonytalan vagy. De nem az a te utad. Mi történik ilyenkor?

Az élet keményebb eszközöket alkalmaz? Mondjuk ebben az esetben kirugnak?

Arra vagyok kíváncsi ha nem merünk valamit meglepni akkor az élet /sors vagy bármi, rád kényszeríti azt? Hogy azt az utat járd ami a tiéd? S nem mást?

2019. márc. 22. 20:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Az attól függ, hogy van-e szabad akarat, vagy nincs.

Sokfelől hallani, hogy van: a feladatot elodázhatod, de ha nem oldod meg, egy későbbi életedben visszatér, vagy még ugyanebben, csak más formában.

Az is lehet, hogy "az élet rád kényszeríti". Ilyen is van. (Ezt állítólag saját magad szabod meg, inkarnáció előtt.)

Én úgy gondolom, az élet flexibilisebb annál, amit képzelünk róla, azaz egyvalamit sokféleképpen is megtapasztalhatsz. Én inkább azt látom, hogy finoman terelget afelé, hogy végül nekigyűrkőzz, és szembenézz vele - de ez csak a saját tapasztalatom, általános következtetést nem vonnék le belőle.

2019. márc. 22. 20:50
 2/15 anonim ***** válasza:
76%
nem kényszerít rád semmit... szabad akaratod van.. ha neked jó a rossz, akkor így jártál... Sokan úgy élik le az életüket, hogy nem mernek lépni.. se munkahelyről, se kapcsolatból.. pedig a lehetőségeket megkapják, belül érzik is hogy nem jó ami épp van, de félnek.. kényszert nem "alkalmaz az univerzum"
2019. márc. 22. 20:52
 3/15 anonim ***** válasza:

Ha nem mersz meghozni egy döntést, akkor annak a kérdése elsikkad. Nincs semmi keményebb eszköz. Az életed ugyanazon a munkahelyen töltöd el, a pároddal ugyanolyan boldogtalan leszel, és csak azon fogsz rágódni, hogy úgy ment el az életed, hogy te csak úgy voltál. Erre mondják, hogy kockázat nélkül nincs siker. Se pénz, se boldogság.

Persze a ló túloldalára átesni sem az igazi, amikor ugrálsz jobbra-balra, mert úgy talán jobb lesz, mert akkor pont az állandóság lehetőségét veszíted el. Egy viszonylag jó állást is bekockáztatsz a bizonytalanért, és ugyanoda jutsz ahonnan indultál, egy meghitt kapcsolatot feladsz egy talán jobbért, amiből semmi nem lesz és egyedül maradsz, miközben az éveid kopnak.

Az életed próbáld meg okosan alakítani, ne a félelmeid és ne a vágyaid irányítsanak, hanem az eszed.

2019. márc. 22. 21:21
 4/15 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem nincs kifogása az univerzumnak azzal kapcsolatban, hogy dolgozzak, éldegéljek, egyek és igyak a következő 50 években. Kb ennyi teszek no meg tanulok, hogy azt csinálhassam ami örömöt okoz de erre a dologra sajnos még nem jöttem rá
2019. márc. 22. 21:22
 5/15 anonim ***** válasza:
évemben* (most még huszonéves vagyok egy igazi kakukktojás)
2019. márc. 22. 21:24
 6/15 anonim ***** válasza:
50%
Hát én pl olyat hallottam, hogy ha valaki pl nincs a helyén, tehát letéved az útjáról, elkezdi nem azt az életet élni, amit "Odafönt", születésünk előtt elterveztünk; tehát akkor kilök mindenkit, beindul a láncreakció, és a végén már senki nem azt fogja megtapasztalni, amiért jött, amiért ide leszületett. Szóval borul az egész darab. Mert ha ő nem lesz a helyén, akkor pl adott esetben valaki másnak a helye lenne ott, másnak lenne arra dolga, és akkor majd ő is másfelé indul el... Szóval pl hát olyankor jöhet pl egy betegség, ami gondolkodásra készteti az embert, hogy akkor döntse már el végre, jöjjön már rá, találja már ki , hogy végülis mit akar az élettől. Tehát akkor hazaküldik gondolkodni, mert akkor lesz ideje rajta filózni, amíg lábadozik. És ha már kitalálta, akkor pl el kezd egyre jobban lenni. És akkor mehet. Na, szóval meg a másik, amikor valaki már nagyon-nagyon letért az útjáról, hát olyankor pedig lehet még az is, hogy "kikapják őt" úgy onnan a darabból ("színdarabra" gondolok) szal akkor lehet neki pl valami végzetes pl fának megy kocsival:S Ja és állítólag az őrangyalokat azzal bíztuk meg, hogy, szal, rájuk bíztuk az életfeladatunkat, és hogy azt a feladatot adtuk nekik, hogy azt a sorsutat tarttassák be velünk. Ja és elvileg irányítani pl nincs joguk minket, de inspirálni tudhatnak. És mindenkinek van őrangyala, és mindig velünk vannak:) Ja és még volt valahol egy ilyen példa, hogyha pl valamelyik napra az lett betervezve, az lesz a sorsod, hogy pl mondjuk karmikus adósságból adódóan pl 3X is megvernek, akkor az őrangyal mind a három helyre állítólag el fog vinni téged.
2019. márc. 22. 21:55
 7/15 anonim ***** válasza:
*Ja és nem mindennek van előzménye. Az az, amit törleszteni kell, vagy megbocsátani. A karma kiegyenlítődésre törekszik, azt kapsz, amit adtál, azt aratsz, amit vetettél, az fog kihajtani. És a karma még ezáltal tanít is, pl empátiára, pl ha valaki megcsinálja veled amit egykor pl te vele valami szivatást, akkor megtanulod, hogy az rossz, és jó esetben nem csinálod többet. Szóval nem minden rossz dolog karmikus, hanem pl adott nemjó dolog lehet kiváltója is egy későbbi következménynek. De még amúgy megbocsájtással is feloldozható a karma. Tehát hogyha már nem rágódsz miatta, nem haragszol miatta. Szal ezt pl valakitől úgy hallottam, hogy végülis nem megbocsátás, hanem kifejezetten "amnézia".
2019. márc. 22. 21:58
 8/15 anonim ***** válasza:
*Ja és persze ha jót teszel, az is megháláltatik, de ne azért tegyél jót, merthogy "jaj, akkor majd te is kapsz, később majd te is kaphatsz valamit", szal ne érdekből tegyél jót, hanem szívből.
2019. márc. 22. 22:00
 9/15 anonim ***** válasza:
35%
Szóval már van lassan kilenc milliárd őrangyal, és rohamosan szaporodnak. A primitív gyilkosoknak pedig ugyanazokat a kínokat adja vissza a karma, mint amiket ők okoztak másoknak. Pont úgy mint ahogy a viccelődő gyereket visszaviccelik majd a pajtásai. Hihető, logikus.
2019. márc. 22. 22:08
 10/15 anonim ***** válasza:
Nem tom
2019. márc. 22. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!