Milyen jegyu volt eletetek nagy szerelme?
Lehetoleg sajat horoszkopjat illetve aszcendenset is irjatok mar le hozza!Illetve mi idegesitett benne a legjobban!:)
En:
Vizonto - az agyamra ment, a holdja is a vzontoben volt, szexben is kulonboztunk, kb mindenben, de a humorat nagyon nagyon szerettem es hianyzik a mai napig...! 3 vizonto palim volt, tobb vizonto udvarlo de a humoruk azonos amit nagyon tudok imadni bennuk...!:-)
rak - bika aszcendens - oroszlan hold
bika, szűz, bak, vízöntő, nyilas
Aszcendenseket nem tudok.
Egy évig voltam halálosan szerelmes a férjemne mielőtt osszejottunk, szóval tekinthetem őt életem szerelmének :) Skorpió, valószínűleg mérleg aszcendenssel.
Én oroszlán vagyok, vízöntő aszcendenssel és kos holddal...
Rák
Nem idegesített és most sem idegesít benne semmi, érdekes, de félszavakból megértjük egymást. Már 20 éve együtt vagyunk, a minimális összezördüléseket leszámítva harmóniában.
Kos vagyok, ikrek aszcendenssel.
Én Szűz vagyok rák aszcendensel
Pasi bak jegyű. Ami idegesített benne hogy csak neki lehet véleménye el voltam nyomva a mint a béllyeg.
Masik pasi rák jegyű most ő életem szerelme vagyis mindig is ő volt 12 éve szeretjük egymást csak úgy hozta az élet h nem lehettünk együtt de nyáron most valóra válik az álmunk :) nincs ami idegesít benne :)
Skorpió vagyok bika aszcendenssel.
A legnagyobb szerelmem kos volt.Aszcendensét nem tudom.Szép,nagyon kedves,vonzó, közvetlen fiú volt.A nagy távolság és a korkülömbség vetett véget a kapcsolatunknak.Szinte olvastunk egymás gondolataiban,minden téren rendkívüli volt az a kapcsolat.Amit a lélektársi kapcsolatokról írnak, teljesen ránk illik máig is,mert bizonyos elválaszthatatlan szál és egymásra hangoltság még így 20 év után is van köztünk,hiába nem találkozunk.
Ami idegesített benne, hogy volt egy makacsul racionális oldala és ha elhatározta, hogy az eszére hallgat, olyankor semmi női bűbáj nem segíthetett.Ez lett az egyik veszte a kapcsolatunknak is.Rengeteg érzelmet, szeretetet kaptam tőle az alatt a rövid idő alatt ami jutott nekünk, de tudott nagyon hűvös is lenni, ha a logikája azt diktálta.
Kos. Akármennyire is idegesítő csodásabb emberrel sosem találkoztam.
Skorpió vagyok rák aszcendenssel.
Oroszlán vagyok, eddig a legkitartóbb szerelmem egy Bak pasi, aki majdnem Vízöntő. Sőt szerintem sok tekintetben ő inkább Vízöntőre sikeredett, habár pár nap választja el tőle.
Az aszcendensét nem tudom sajnos. Már 5 éve vagyok bele szerelmes. Kb. első látásra szerelem volt, de nem tudom, miért (a külleme egyáltalán nem valami húdeszuper).
Amit nem bírok benne, hogy folyton szenved, hogy milyen sz*r minden, meg alapvetően egy elég szerencsétlen faszi, olyan elvetélt művészféle. Elég fura stílusa van. A konvenciókkal nem nagyon törődik. ELég lusta. Folyton rohan, de mindenhonnan elkésik és semmire nincs ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!